Internetwinkelen.info
INTERNETWINKELEN » WERK, OPLEIDING EN CARRIERE

Uiteraard is ook voor jou, zoals voor de meeste mensen, werken belangrijk in je leven. Immers, zonder werk heb je het gewoonlijk erg moeilijk om rond te komen en een inkomen op te bouwen dat je nodig hebt om een kwaliteitsvol leven te kunnen leiden.

Op deze webpagina bieden wij een ruime selectie aan van werkgerelateerde producten. Dit kan zowel gaan over zaken die gerelaterd zijn met opleiding als met producten die er voor kunnen zorgen dat jij een carrière kunt opbouwen.

 

Laudius.be is de meest unieke aanbieder van thuisstudies in België
NHA thuisstudies biedt de voordeligste thuis-studies aan in Nederland en Vlaanderen. Geïnteresseerden kunnen uit meer dan 300 verschillende cursussen. En starten kan op iedere dag van het jaar.
Test je managementstijl op www.123test.nl123test is marktleider op het gebied van online tests voor persoonlijke ontwikkeling. Op 123test kan men serieuze tests doen op het gebied van loopbaan, persoonlijkheid en IQ. Meer dan 10.000 bezoekers per dag maken een test op 123test.nl. De meeste tests zijn gratis. Alleen voor de uitgebreide rapporten van een test, die ook door psychologen en loopbaanadviseurs worden gebruikt, wordt een vergoeding gevraagd.
Adzuna. Elke Baan. Overal.Adzuna.nl is een zoekmachine voor vacatures. Wereldwijd gebruiken zeven miljoen werkzoekenden Adzuna iedere maand voor een overzicht van elke baan, overal. Adzuna.nl doorzoekt duizenden websites zodat jij dit niet zelf hoeft te doen en verzamelt miljoenen vacatures wereldwijd op één locatie. Met slimme zoekopties en intelligente data-analyse van de arbeidsmarkt, geeft Adzuna.nl aan jou als werkzoekende de juiste informatie die je nodig hebt.
ExperisExperis.nl is er voor alle vormen van vast en tijdelijk werk. Voor professionals die direct bij hun nieuwe werkgever in dienst willen, die graag op projectbasis werken of liever helemaal zelfstandig blijven. Professionals die de afwisseling van verschillende opdrachten zoeken, maar de zekerheid van vast werk.
Dagelijks nieuwe beschikbare freelance opdrachten bekijkenFreelancespecialisten.nl is een platform waar freelancers en opdrachtgevers elkaar vinden. Freelancers kunnen gratis een profiel aanmaken en freelance opdrachten vinden in hun vakgebied. Opdrachtgevers, zowel klein als groot, kunnen geheel gratis hun opdracht(en) plaatsen waarop freelancers / ZZP’ers voor in aanmerking komen.
LivisLivis.nl verkoopt EHBO cursussen. Een EHBO cursus bestaat uit theorie en een praktijkdeel. De theorie leert men bij Livis.nl online. Direct na de aankoop krijgt men online toegang tot de campus en kan men starten met de theorie. De theorie wordt afgesloten met een theorietoets. Nadat de toets is gehaald, mag men zich aanmelden voor de praktijkbijeenkomst.
De cursussen die LOI Kidzz aanbiedt zijn zó leuk, dat leren vanzelf gaat! Supersnel blind typen, een taal leren of extra ondersteuning op de basisschool? LOI Kidzz biedt voor ieder kind de juiste cursus.
Bij LOI.nl bepaalt u zelf hoe u studeert. Zo kunt u kiezen voor thuisstuderen met begeleiding via internet. U heeft dan alle flexibiliteit om te studeren waar en wanneer het u uitkomt. Wilt u liever meer interactie en regelmaat, dan kunt u bij de LOI nu ook diverse opleidingen klassikaal volgen. Klassikaal, maar dan slimmer en helemaal van nu. Kwaliteit is onze onderscheidende factor. Kwaliteit die wordt bereikt door voorop te lopen in het vernieuwen van onderwijsmethoden.
Denk vooruit. NTIHet NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend particulier onderwijs. Studenten kunnen bij het NTI kiezen uit zelfstudie of een combinatie van zelfstudie met klassikale begeleiding. Inmiddels biedt het NTI 850 opleidingen aan, van cursus en training, tot mbo-, hbo- en mba-opleiding
VCA cursus en VCA examenPlusPort is één van de grootste opleidingsinstituten op het gebied van veiligheidscertificeren in Nederland. Met het uitgebreide pakket kan iedereen die een veiligheidstraining moet volgen bij PlusPort terecht. PlusPort onderscheidt zich op de markt door VCA certificering mogelijk te maken via e-learning. Hierdoor zijn doorlooptijden veel lager (ruim 60% sneller dan klassikale trainingen), flexibel te volgen en gemiddeld de helft goedkoper dan conventionele trainingen. Daarnaast ligt het slagingspercentage bij PlusPort trainingen ver boven het Nederlands gemiddelde.
open dagSonnevelt Opleidingen heeft het ruimste assortiment van opleidingen, workshops en cursussen in Nederland op het gebied van een gezonde levensstijl. Met ruim 60 opleidingsgroepen en 17 jaar ervaring is Sonnevelt Opleidingen de marktleider in Nederland. Sonnevelt Opleidingen biedt momenteel 20 opleidingen aan die klassikaal worden gegeven en erkend zijn door 9 beroepsverenigingen.
StepStone.nl is één van de grootste jobsites in Europa. StepStone.nl helpt kandidaten en bedrijven om elkaar te vinden en wil op die manier de perfecte match realiseren.
Studieplan.nl is het snelst groeiende opleidingsinstituut van Nederland! Bij Studieplan.nl studeert de klant thuis waar en wanneer zij wilt en in zijn eigen tempo. Studieplan.nl biedt ruim 350 verschillende kwaliteitscursussen aan, van hobby tot beroepsgerichte studies, voor iedereen betaalbaar.
Theorie-leren.nlTheorie-leren.nl van VekaBest is de grootste leverancier van theorie-leermiddelen van Nederland. Hier vindt men theorieboeken, internetopleidingen en online examentrainingen voor uw auto-, motor- en bromfietsrijbewijs, maar ook voor vrachtauto, bus en taxi. Uw slaagkans is nergens zo groot als bij Theorie-leren.nl.
VCA cursus en VCA examenVCAdirect.nl is de grootste online VCA cursus aanbieder van Nederland. VCA staat voor: Veiligheid Checklist Aannemers. Dit is het belangrijkste certificaat voor veilig werken in Nederland. Iedereen die werkzaam is in situaties met een verhoogd risico op lichamelijk letsel dient VCA gecertificeerd te zijn.
PostNL is met bijna 60.000 medewerkers een van de grootste particuliere werkgevers van Nederland. PostNL is actief op het gebied van post, pakketten en e-commerce. Bij PostNL werkt men met enthousiaste collega’s in een informele sfeer. Via WerkenbijPostNL.nl kan men aan de slag als parttime postbezorger, -voorbereider, of -sorteerder.
DeBijlesmeester.nl verzorgt bijlessen aan huis voor basis- en middelbare scholieren door heel Nederland. De bijlessen worden verzorgd in alle vakken en op elk niveau van de basis- en de middelbare school.
https://www.jobbird.com/nl/vacatures?country=nl&placedby=WerkgeverJobbird.com is de grootste vacaturebank van Nederland. Momenteel, met ruim 100.000 vacatures, is er voor elke kandidaat een vacature te vinden die bij hem of haar past. Met deze ruime keuze in vacatures is er bij Jobbird.com veel specifieker en gerichter een vacature te vinden die daadwerkelijk bij de kandidaat past dan bij alle andere vacaturebanken in Nederland
Recruitment Life Sciences & Executive SearchSire-search.com is een internationale recruitment organisatie die de focus legt op vacatures en banen vervulling in de Life Science (Wetenschap) binnen Europa. Sire-search.com heeft te maken met twee funnels: de toestroom van kandidaten en toestroom van werkgevers.
Probeer Slimleren tijdelijk 30 dagen helemaal gratisSlimleren is een digitaal oefenprogramma voor thuis. De site bevat lesstof voor de vakken Wiskunde, Nederlands, Engels en Rekenen. Slimleren biedt uitleg, videocolleges en interactieve oefensystemen met talloze oefeningen over allerlei onderwerpen, welke sluiten naadloos aan op alle schoolboeken en digitale methodes. Door op een leuke manier te oefenen, ervaart de leerling meer plezier tijdens het leren
Start vandaag je nieuwe toekomst! Behaal je diploma via Thuisstudie.Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker op het vlak van professionele thuisstudies voor volwassenen.Jaarlijks kiezen meer dan 15.000 mensen ervoor om via dit instituut hun erkende diploma te behalen, zich om te scholen of te starten als zelfstandig ondernemer!Via het Centrum Voor Afstandsonderwijs kan je kiezen uit meer dan 350 voordelige cursussen en opleidingen van de hoogste kwaliteit die je voorbereiden op een nieuwe carrière.Bovendien studeer je thuis op jouw eigen tempo en krijg je begeleiding van een vakdocent via het online leerplatform. Op die manier kan je jouw opleiding perfect combineren met een job, gezin of andere activiteiten. Erg flexibel dus!
Zet de eerste stap naar je nieuwe toekomst!Thuiscursus.nl biedt praktijkgerichte beroepsopleidingen, van hoge kwaliteit, tegen de beste prijs! Het aanbod van ruim 300 opleidingen is op MBO+niveau en voornamelijk gericht op specifieke functies zoals Accountmanager, Jobcoach, Fietsenmaker, Schoonheidsspecialiste, Bakker, Hovenier, etc. Omdat alle opleidingen praktijkgericht zijn, ben je als student na het afronden van de opleiding direct inzetbaar. Omdat je binnen (gemiddeld) 6 tot 9 maanden een waardevol diploma kunt behalen, zijn de opleidingen van Thuisstudie.nl ook bijzonder aantrekkelijk voor bijv. herintreders of schoolverlaters.
WerkenbijSandd.nl zoekt postbezorgers! Met de meest flexibele bijbaan werk je op dinsdag en vrijdag een paar uurtjes vanuit huis, bepaal je je eigen werktijden en kijkt er niemand over je schouder mee. Deze leuke bijbaan is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar.