Internetwinkelen.info
INTERNETWINKELEN » PERSOONLIJKE INTERNETDIENSTEN

Alles over uw persoonlijke internetdiensten kun je op deze pagina vinden!

Voorbeeld HTML

ONEPAGE WEBSITE is de dienst bij uitstek om zelf gemakkelijk, goedkoop en snel, met een paar muisklikken, een website maken. De voordelen van een website maken via onepage.website zijn: iedereen kan het, het is op minder dan een uur gemaakt en het kost hooguit een euro per maand!
Wat is een onepage website?
Een onepage website is een website waarmee door middel van scrollen alle pagina's bekeken kunnen worden. Tevens beweegt het menu mee. Een onepage website is gebruisvriendelijk, mobielvriendelijk en daarenboven zoekmachinevriendelijk !
Je maakt zeer snel en direct online een website. Je hebt geen kennis nodig voor het bouwen of ontwerpen van een website. De bezoekers van de website zien overzichtelijk de informatie die zij zoeken. De website is direct geschikt voor mobiel gebruik, wat tegenwoordig een minimum vereiste is. Door de focus op het verhaal biedt de website voor de bezoeker een hoge mate van seo technische relevantie.

 

Onepage.website

BOBEX brengt al 15 jaar kopers en aanbieders van producten of diensten met elkaar in contact via het internet. Ondertussen is BOBEX uitgegroeid tot een grote organisatie die actief is in vijf landen. Het grote doel van BOBEX is om het voor de koper en de leverancier gemakkelijker te maken om elkaar te vinden. BOBEX genereert offerteaanvragen voor allerlei producten en diensten, en bezorgt deze vervolgens aan leveranciers in de buurt van de koper. Zij nemen vervolgens contact op met de koper en bezorgen hem of haar een offerte op maat. BOBEX werkt dus drempelverlagend.

 

 

HUURTOESLAG regelt als intermediair vele aanvragen, wijzigingen en stopzettingen voor de HUURTOESLAG .
Bezoekers kunnen gemakkelijk en gratis hun recht op HUURTOESLAG  berekenen om vervolgens tegen
eenmalige kosten van € 39,50 zorgtoeslag aan te vragen, wijzigen of stopzetten.
Nadat de aanvraag voor HUURTOESLAG  is ingediend, nemen de deskundigen van HUURTOESLAG  de aanvraag door. Zij controleren alle gegevens en zorgen dat mensen de maximale zorgtoeslag gaan ontvangen.

Geen gedoe met formulieren of de belastingdienst. Gewoon snel en simpel in een online stappenplan: dat is HUURTOESLAG .

 

 

ZORGTOESLAG regelt als intermediair vele aanvragen, wijzigingen en stopzettingen voor de ZORGTOESLAG.
Bezoekers kunnen gemakkelijk en gratis hun recht op ZORGTOESLAG berekenen om vervolgens tegen
eenmalige kosten van € 29,50 zorgtoeslag aan te vragen, wijzigen of stopzetten.
Nadat de aanvraag voor ZORGTOESLAG is ingediend, nemen de deskundigen van ZORGTOESLAG de
aanvraag door. Zij controleren alle gegevens en zorgen dat mensen de maximale ZORGTOESLAG gaan ontvangen.

Geen gedoe met formulieren of de belastingdienst. Gewoon snel en simpel in een online stappenplan: dat is ZORGTOESLAG

 

 

DOKTER STICKER is de website voor het online bestellen van stickers.

Op deze site kunnen consumenten via een gebruiksvriendelijk menu hun bestand uploaden om deze vervolgens door DOKTER STICKER te laten printen op stickervinyl. Hierbij heeft u de keuze in elk gewenst formaat, wit of transparant vinyl en zelfs het laten snijden van de contouren.

Uiteindelijk ziet u online de kosten van de sticker(s) u kunt u deze evt. nog aanpassen naar een ander aantal of formaat. Door de winkelwagen optie kunt u evt. nog meerdere andere stickers bestellen in 1 bestelling. Na het uploaden van uw bestanden en het invullen van uw gegevens kunt u met één druk op de knop de bestelling plaatsen. Uw bestelling wordt dan binnen 5 werkdagen verstuurd. Verzenden naar Belgie en Nederland is gratis!

De stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit, geschikt voor zowel binnen als buitengebruik.
Bestel en maak zelf je Stickers 
MAGENTO MONKEY is onderdeel van Magic Websolutions en zijn gespecialiseerd in het leveren van high-end websites en Magento E-commerce webwinkels. De MAGENTO MONKEY webwinkels lopen al sinds 2008, het jaar waarin Magento zelf voor het eerst op de markt werd gebracht.

Magento E-commerce is de meest uitgebreide e-commerce software die er momenteel te krijgen is en bevat dan ook vele functies die andere e-commerce pakketten niet hebben. Magento E-commerce is het snelst groeiende E-commerce platform en wordt gebruikt door vele bedrijven, van kleine zelfstandigen tot aan de grootste multinationals.
 Magento Monkey
SHOPTRADER biedt professionele webwinkels aan met alle benodigde opties en marketingtools om een webwinkel tot een succes te maken! Klanten kiezen een ontwerp, een abonnementsvorm en kunnen direct aan de slag. Er is zeer veel vraag naar goedkope, complete webwinkels.

SHOPTRADER behoort tot de snelstgroeiende organisaties die webwinkels verkopen. Door de kwaliteit en lage kosten van het product is het zeer gemakkelijk om nieuwe klanten aan te trekken. Dit biedt u een fantastische kans om veel omzet te genereren door nieuwe klanten bij SHOPTRADER aan te brengen.

De webwinkels zijn zodanig opgezet dat klanten ze compleet zelf kunnen beheren en inrichten. Daarnaast zijn de webwinkels SEO geoptimaliseerd.
 
WEBWINKELVERGELIJKER is de vergelijkingssite gericht op kleine en middelgrote gespecialiseerde webwinkels.
WEBWINKELVERGELIJKER telt ruim 1.500 aangesloten webwinkels en maar liefst 7.800 handmatig gecontroleerde klantbeoordelingen van echte kopers.

WEBWINKELVERGELIJKER beloont bezoekers en leden met leuke prijzen! Schrijft een bezoeker of lid een review, dan dingt hij/zij automatisch mee naar een prijs. Elke maand wordt er een hoofdprijs weggegeven zoals bijvoorbeeld een luchtballonvaart, overnachting in een kasteel, parachutespringen of een andere te gekke beleving. Wekelijks worden er ook tegoedbonnen, kadobonnen en parfumpakketten verloot.
 
Geef ons uw mening en wordt beloond!
Kom nu bij de TOLUNA gemeenschap, waar de ganse wereld zijn meningen deelt dmv enquetes, onderzoeken en polls.
Alle informatie waarvan u ons voorziet wordt steeds vertrouwelijk behandelt.

Sluit u aan bij TOLUNA en verdien mooie beloningen telkens u een onderzoek afmaakt, waarvoor u gekwalificeerd bent. Laat uw mening tellen!
 
TOPIX is een online panel waar u uw mening kan geven over allerlei onderwerpen.

Laat uw mening als consument niet ongehoord. Deel deze via TOPIX direct met de mensen die de beslissingen maken.
Voor elke deelname ontvangt u punten die u kan omruilen voor een storting op uw rekening of een donatie aan UNICEF.

Survey Sampling International

SSI verschaft toegang tot meer dan 6 miljoen onderzoeksrespondenten in 54 landen. De bronnen zijn ondermeer de eigen panelgemeenschappen in 27 landen, een groeiende portfolio van beheerde filialen en ons uitgebreid internationale netwerk van partners. SSI helpt meer dan 1.800 marketingonderzoeksklanten, waaronder bijna driekwart van de belangrijkste onderzoekers wereldwijd, met een internationaal personeelsbestand van 400 mensen die 50 landen en 36 talen vertegenwoordigen. SSI heeft 17 kantoren wereldwijd in Beijing, Frankfurt, La Quita (CA), Londen, Madrid, Mexico stad, Mumbai, Parijs, Rotterdam, Seoul, Shanghai, Shelton (CT), Singapore, Stockholm, Sydney, Tokyo en Toronto. Daarnaast heeft SSI vertegenwoordigers in Hong Kong.
TOPIX