Internetwinkelen.info
INTERNETWINKELEN » NAVIGATIESYSTEMEN

Met een navigatiesysteem kun je nauwelijks nog de weg kwijtraken. Er zijn portable navigatiesystemen die je in welk voertuig dan ook kunt gebruiken, maar er zijn ook inbouwsystemen die vaak worden gecombineerd met de radio-/cd-speler in de auto. Het woord tomtom is tegenwoordig bijna synoniem voor autonavigatie, maar er zijn natuurlijk nog veel meer merken die navigatie op de markt brengen.

Ben je door alle verschillende navigatiesystemen het spoor compleet bijster? Bedenk bij je zoektocht naar een navigatie eerst goed in welke landen je het gaat gebruiken en wat voor formaat je wenst.

Er zijn grofweg twee soorten navigatiesystemen verkrijgbaar. Allereerst is er het inbouwsysteem. Dit systeem neemt vaak de plaats in van de radio/cd-speler in de auto. Steeds meer fabrikanten bouwen de navigatiesystemen al standaard in bij de diverse auto’s. Inbouwsystemen maken over het algemeen gebruik van dvd’s waar de wegenkaarten opstaan. Ook is het mogelijk om via zo’n systeem radio te luisteren of films te kijken.

Het portable systeem is bij de navigatiesystemen echter het meest populair. Dit systeem kun je makkelijk in verschillende auto’s gebruiken en is tegenwoordig ook zeer betaalbaar.