Internetwinkelen.info

Ben jij een motorfreak?

Op zoek naar goede banden voor jouw motor? Via motorbandencollectief kun je verschillende banden van diverse merken bestellen:

Volgende banden kun je via onderstaande links bestellen:

Supersport motorband
De Supersport motorbanden worden ook wel straatbanden genoemd , ze hebben gladde slicks voor race motoren die vaak 200+ km/u gaan. De motorbanden hebben een groot contactopvlak  en maar heel weinig profiel om water af te voeren. De Supersport motorband heeft vaak ook een zachtere samenstelling. De Supersport zijn niet legaal voor op het normale wegdek. De motorbanden mogen alleen op circuits gereden worden en niet op normale wegen.

Sport en tour motorband
De sport en tour motorbanden zijn vooral bedoeld voor op de normale wegen. De bandenprofiel is ook een stuk breder en dieper dan dat van een supersport motorband. Deze motorbanden zijn onder andere voor het dagelijks gebruik voor woon- werkverkeer. De motorbanden hebben daarom ook een hardere samenstelling, dit laat de motorband zwaardere belasting toe.

 

Custom motorband
De custom motorbanden zijn voor cruisers en choppers bedoeld.  De motorbanden worden veel zwaarder belast omdat deze motoren vaak groter en zwaarder zijn. Deze banden zullen harder zijn zodat de ze vele male langer mee gaan dan een sport en tour motorband.De achterband van de motor is vaak breder en kleiner dan de voorband.

 

Supermoto en cross motorband
De supermoto en cross motorbanden hebben een grovere structuur. De motorbanden moeten een zwaarder terrein aan kunnen. Vaak hoe grover de band is hoe zwaarder terrein de motorband aan kan. Op harde oppervlakken biedt dit wel weinig grip. Dit komt omdat er weinig rubber in contact komt op het wegdek. De motorbanden zijn geschikt voor zand, modder en andere zwaardere terreinen.

 

Er zijn banden voorhanden van de volgende merken:

- avon

- bridgestone

- continental

- custom

- dunlop

- heidenau

- metzeler

- michelin

- pirelli

Met een uitstekende klantenservice!

Neem eens een kijkje op onderstaande links!

 

Of ben je op zoek naar een tweedehandsmotor? Cash nodig en uw motor verkopen? Ook dat kan via motorverkopen.

 

Ontvang gratis en vrijblijvend een bodDoor jarenlange ervaring, een uitgebreid netwerk en een geavanceerde website is Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl in staat jouw motorfiets snel, veilig en kosteloos te verkopen aan één van de ruim 11.000 gecontroleerde motorinkopers.

BLIJ DAT IK RIJ pechhulp is net als de ANWB een organisatie die je komt helpen als je met auto, fiets, brommer of scootmobiel pech staat. Uniek in het pechhulp concept is dat je alleen een kleine lidmaatschapsbijdrage betaalt. De pechkosten per gebeurtenis zijn € 60.

Principe: de gebruiker betaald en het hele gezin en alle voertuigen kunnen op één pas.
1. Pechpas (digitaal) is geldig per kalenderjaar;
2. Vanaf september 50% korting ivm aflopen van het kalenderkaar;
3. Upgraden naar Europahulp mogelijk;
4. Europahulp is kentekengebonden;
5. Automatische verlenging;
6. Opzeggen net zo gemakkelijk als aanmelden.

 

 

TYRE COMPANY is de grootste online banden en velgen webwinkel van Europa. Met het uitgebreidste assortiment kun je hier altijd de producten vinden die je zoekt. Ruim 175 verschillende bandenmerken en 60 verschillende velgenmerken zijn direct leverbaar via de webwinkel. Naast een ruim assortiment verloopt de levering via een van de TYRE COMPANY locaties. Op deze locaties kun je producten bestellen, ophalen of monteren. Welke locatie je ook in jouw buurt bezoekt, de service, de prijzen en het advies zijn altijd hetzelfde; namelijk uistekend! Door middel van een configurator kun je zowel stalen velgen als lichtmetalen velgen configureren voor jouw auto. Zo weet je altijd zeker de dat velgen geschikt zijn en passen onder de auto naar keuze. TYRE COMPANY biedt online het grootste assortiment banden en velgen aan. 
MOTOR VANDAAG VERKOPEN  en MIJN MOTOR VERKOPEN is een online platform waarop particulieren en bedrijven hun voertuigen kunnen aanbieden. De occasion makelaars van Mijnmotorverkopen.be gaan vervolgens aan de slag om deze voertuigen te verkopen aan bedrijven die zijn aangesloten. Eenvoudiger en sneller kan een voertuig niet verkocht worden.

MotorVandaagVerkopen.be - Verkoop Uw Motor in 1 Dag

 

Mijnmotorverkopen.nl

 

MOTORBANDENCOLLECTIEF biedt u een groot online assortiment motorbanden. MOTORBANDENCOLLECTIEF heeft 6 verschillende soorten motorbanden in het assortiment. U vindt bij MOTORBANDENCOLLECTIEF banden voor uw sportmotor, tourmotor, supersportmotor, supermoto-motor, cross motor en custom motorbanden.
Bij MOTORBANDENCOLLECTIEF bent u aan het juiste adres voor scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Verder betalen klanten nooit verzendkosten! Als bezoeker van de website kiest men de motorbandenmaat die men nodig heeft en het systeem zoekt automatisch naar de juiste motorbanden die allemaal op voorraad zijn.
Bekijk 24 uur per dag, 7 dagen per week de voorraad van MOTORBANDENCOLLECTIEF en bestel eenvoudig en goedkoop motorbanden. MOTORBANDENCOLLECTIEF levert de bestelde motorbanden binnen 1 werkdag, indien de bestelling voor 15.00 uur geplaatst is.