Internetwinkelen.info
INTERNETWINKELEN » LINGERIE

Lingerie is de chique, uit de Franse taal, afkomstige term voor dames- of vrouwenondergoed. 

Eeuwenlang werd lingerie gedomineerd door kant en borduursel. Lingerie werd vervaardigd van natuurlijke materialen als wol, katoen en zijde. Vanaf de 20e eeuw zijn daar ook synthetische stoffen als nylon, viscose, lurex, latex en lycra bijgekomen.

In de westerse cultuur zijn er veel verschillende soorten lingerie, waarvan vele een erotisch karakter hebben. Lingerie kan sex iets extra’s geven, omdat dit de vrouw verleidelijk of stoer doet voelen. Een onderdeel van seks is begeren en begeerd worden, en lingerie helpt daarbij. Het doorbreekt daarenboven de alledaagse sleur. Je gebruikt als vrouw immers opwindende lingerie in plaats van de gebruikelijke slip of de traditionele beha. Lingerie prikkelt immers de fantasie. Het is algemeen bekend dat een minimaal bedekt lichaam voor mannen veel opwinderder is dan een bloot lichaam. Men begint immers vanzelf te fantaseren over wat er allemaal onder die leuke lingerie zit, ondanks dat je zelfs al ettelijke honderden malen het blote lichaam hebt gezien. Voor de vrouw bezorgt het extra voorpret. Je stelt je voor hoe verrast je partner zal zijn als hij of zij de spannende lingerie ziet en daar raak je sowieso al opgewonden van.

Lingerie is, naast sex, het meest gebruikte zoekwoord in zoekmachines.  Daar zijn heel veel verklaringen voor te vinden:

  1. Lingerie is zo wat het meeste gebruikte internationaal woord voor onderkleding:
    In vele talen (nederlands, engels, frans, ..) heeft lingerie dezelfde betekenis. Over heel de wereld surfen ontelbaar veel mannen én vrouwen iedere dag weer op zoek naar foto's en filmpjes van mooie schaars geklede dames én heren.  Het woord lingerie wordt dus ontelbaar veel keer ingetikt als zoekterm op verschillende zoekmachines. Mannen weten dat ze dan als zoekresultaat allemaal mooie vrouwen krijgen in sexy lingerie. Mannen kicken hier op (of is het geilen hier op?). Vrouwen gaan op zoek omdat zij ook willen weten waar mannen op kicken.
  2. Gehuld in mooie sexy lingerie zijn vrouwen aantrekkelijker veel aantrekkelijker dan wanneer zij naakt zijn:
    Het is een evidentie dat de meeste vrouwen aantrekkelijker zijn in leuke, sexy lingerie dan naakt. Bij een naakte vrouw gaat de aandacht van mannen bijna altijd direct naar haar genitaliën en haar tepels. Het is wetenschappelijk bewezen dat wanneer deze bedekt zijn de man zijn aandacht veel beter kan en zal concentreren over de rest van haar lichaam en haar gezicht. Daarenboven, goede lingerie accentueert namelijk de figuur van de vrouw.  Lingerie waarbij het bovenstukje of de beha borstondersteunend werkt zorgt er zelfs voor dat de borsten groter en steviger lijken. Dit vinden de meeste mannen heel aantrekkelijk.
  3. Lingerie wordt aanzien als geaccepteerde erotiek: Wallpapers of foto's van vrouwen en meisjes in lingerie zijn heel erotisch maar worden meestal wel geaccepteerd op het werk en thuis.

 

Exclusievere en sexy lingerie, speciale avondjurkjes worden heel vaak 's avonds in huiselijke kring gedragen. Maar ook bij bijzondere gelegenheden worden graag exclusievere lingeriesetjes uitgekozen. Tegenwoordig wordt lingerie aanzien als een second skin en is voor iedere vrouw als een sieraad op haar lichaam.

 

WIJ BIEDEN U DE MOGELIJKHEID AAN OM LEUKE SEXY LINGERIE AAN TE SCHAFFEN BIJ ONDERSTAANDE LINGERIEWINKELS! (en ja, soms is er ook nog wat "anders" te koop om wat extra erotiek toe te voegen aan uw avonden en nachten)

 

Private collection Hunkemöller, van origine een Nederlands bedrijf, is het grootste high street lingeriemerk van de Benelux. Met circa 3000 werknemers en meer dan 600 winkels in 16 landen, breidt Hunkemöller zich snel uit. In Nederland heeft de marktleider in lingerie van Noord Europa meer dan 200 winkels.
Je erotische boodschappen doe je veilig en discreet bij sexshop Amorix Algemeen BENL
Zoemmm.com | Stout voor vrouwen Dames en heren lingerie winkel
Sexy Kousen
Lingeriebestellen.nl Meyer-mode - grote maten damesmode
Celebrate Sapph - ontvang 30% korting! Op en Top Zwanger
Nieuw in NL: Body Wrap luxe shapewear met kant
Fitbella ondermode
lamor.nl - De mooiste partykleding en lingerie
Black Friday Ero-discount.be Female & Partners - The Sensual Store
SexShop.je Logo 3 Sextoys4all
Sexy lingerie voor haar Sexshop online Ondergoed en lingerie winkel