Internetwinkelen.info
INTERNETWINKELEN » JURIDISCH

Op zoek naar bedrijven die je kunnen helpen op juridisch gebied? Hier kun je bedrijven vinden die zich hebben gespecialiseerd in verkeersongevallen, arbeidsongevallen, medische missers, arbeidsconflicten, echtscheidingen ... en nog veel meer! 

 

rGRATIS SCHEIDEN is van mening dat men niemand kan laten betalen voor zaken die hij of zij ook zelf kan regelen. De keuze is aan de klant. GRATIS SCHEIDEN laat de klant vrij zoveel mogelijk zelf te regelen via GRATIS SCHEIDEN . Wanneer iemand advies over een specifiek onderwerp van de scheiding nodig heeft, dan kunnen ze bij GRATIS SCHEIDEN  gericht advies inkopen.

Voor wie?
Voor mensen die met elkaar afspraken willen maken over alle belangrijke punten van een echtscheiding en die de intentie hebben om er samen uit te komen.

Onze dienst?
Na het invullen van een aanvraagformulier zorgt GRATIS SCHEIDEN  er voor dat het echtscheidingsverzoek wordt ingediend bij de rechtbank. De klant betaalt alleen het griffierecht (de kosten die de rechtbank zelf in rekening brengt). Wil een klant advies over een bepaald onderwerp van de echtscheiding? Dan kan hij of zij bij GRATIS SCHEIDEN een adviesmodule kopen. De klant betaalt zo alleen voor het advies wat hij/zij nodig heeft.

 

 

Via SLACHTOFFER kunnen slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische missers of arbeidsconflicten, gratis advies krijgen van een letselschadespecialist.

Na het invullen van het intakeformulier zal er binnen 1 werkdag telefonisch contact worden opgenomen met de klant.
Tijdens dit gesprek zal de zaak besproken worden en zal men te horen krijgen wat de mogelijkheden zijn.
Klik hier voor gratis hulp van een advocaat.