Internetwinkelen.info
INTERNETWINKELEN » HARD EN SOFTWARE

We bieden op deze pagina verschillende websites aan die zich hebben gespecialiseerd in hard- en softwareproducten. Op zoek naar netwerkbeveiliging, oplossingen voor mobiele verbindingsproblemen, 3 G of 4 G oplossingen, IT-oplossingen, IT-producten, IT-diensten? Hoogst waarschijnlijk zul je hier wel een bedrijf vinden die jou verder kan helpen!

Forza-Refurbished.nl is de grootste aanbieder van refurbished Apple producten. Denk hierbij aan refurbished iPhones, iPad’s of MacBooks. Forza-Refurbished.nl streeft naar de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Een refurbished device is allereerst tientallen procenten goedkoper in vergelijking met een volledig nieuw device. Daarnaast is een refurbished device bij uitstek duurzaam en dus goed voor het milieu. Naast de refurbished producten beschikt Forza-Refurbished.nl ook over nieuw iPhones, namelijk de iPhone 5/6/6 Plus in verschillende kleuren/gb’s. Forza-Refurbished.nl levert zowel aan consumenten als aan bedrijven, garandeert zeer scherpe prijzen en de producten zijn altijd op voorraad.

 

De LIFEPOWER A2 is het kleinste en krachtigste mobiele stopcontact ter wereld. Niet zomaar een powerbank dus voor uitsluitend USB toestellen, dankzij het ingebouwde standaard stopcontact (220V AC) zijn heel wat meer toepassingen mogelijk. Je kan er bijvoorbeeld laptops, tablets of drones mee bijladen, maar evengoed een versterker of lamp rechtstreeks inpluggen, op eender welke locatie.Bijladen duurt slechts 3 uur en dit kan bovendien met zonne-energie dankzij een optionele solar pack.

 

Mac & iPhone charger

FIREWALLSHOP is dé specialist op het gebied van netwerkbeveiliging en VPN oplossingen. Firewallshop heeft de expertise in huis om complete netwerkbeveiliging en VPN vraagstukken te beantwoorden en een op maat gemaakte oplossing aan te bieden. Hierbij gaat Firewallshop verder dan andere partijen en denkt gedurende het hele proces met u mee.

 FIREWALLSHOP  richt zich voornamelijk op het aanbieden van complete oplossingen in klein zakelijke en MKB omgevingen. Natuurlijk biedt FIREWALLSHOP  ook oplossingen aan voor groot-zakelijke vraagstukken. 
 FIREWALLSHOP  biedt voor elke sector op maat gemaakte oplossingen. Denk hierbij aan scholen, kantoren, grote bedrijven, kantoren aan huis, gezondheid en overheidsinstellingen en bedrijven in de financiële sector.

Het assortiment bestaat uitsluitend uit hoogwaardige producten van bekende merken zoals Cisco, Juniper, DeLL SonicWaLL en Draytek.

 

 

Firewallshop.nl

MOBIEL VERBINDEN is gespecialiseerd in mobiele dataverbindingen. Voor zowel 3G als 4G oplossingen biedt Mobielverbinden professionele oplossingen. Voorbeelden hiervan zijn machine to machine routers, antenne's, routers, maar ook dongles.

Het assortiment bestaat uitsluitend uit hoogwaardige producten van bekende merken zoals Conel, Engenius, Huawei, Locomarine, Peplink en Zyxel.

 

 

Mobielverbinden.nl

NETCAMSHOP is een IP camera specialist gericht op de zakelijke markt. Dankzij goede samenwerking met fabrikanten en partners kan Netcamshop voor iedere situatie een geschikte beveilingsoplossing bieden. Zowel voor de kleinzakelijke markt als grote projecten.

Het assortiment bestaat uitsluitend uit hoogwaardige producten van bekende merken zoals Axis, GoPro, Grandstream, Panasonic en Vivotek.

 

 

Netcamshop.nl

ACES DIRECT: de persoonlijke klik in IT.
Sinds de start in 2000 is ACES DIRECT uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde IT-leveranciers in Nederland. Hun oorsprong ligt in de verkoop van IT-hardware. Maar in de bijna 15 jaar dat ACES DIRECT bestaat, zijn zij sterk gegroeid als organisatie. Niet alleen in omvang, maar vooral ook in kwaliteit, veelzijdigheid, deskundigheid en servicegerichtheid. Jaarlijks helpen zij 15.000 bedrijven en overheidsinstellingen met hun IT-uitdagingen. Daarbij ligt hun focus op drie vlakken: het leveren van IT-oplossingen, IT-producten en IT-diensten.

Vandaag de dag is ACES DIRECT een allround IT-leverancier voor kleinzakelijk, MKB, non-profit organisaties en resellers. Oplossingen creëren, kennis delen en service bieden; daar is ACES DIRECT goed in.

 

 

ACES direct - Dé zakelijke IT leverancier
E-mail Nieuwsbrieven & E-mail Marketing met YMLP.com