Internetwinkelen.info
INTERNETWINKELEN » GRATIS EN PRIJSVRAGEN

 

Neem hier een kijkje op sites die gratis verschillende zaken aanbieden of op sites waar je de mogelijkheid hebt om door mee te doen aan eenvoudige prijsvragen kans maakt op een leuke prijs!

Claim nu jouw vliegtickets. Elke week verloot ELKE WEEK EEN VLIEGTUIGTICKET een voucher voor twee retourtickets naar één van de meer dan honderd Europese bestemmingen.

Vul uw e-mailadres in en ontvang een éénmalige mail om uw deelname te bevestigen. Deelname is 100% gratis.

 

 

WOWDEAL is een online dagaanbieder die nu 3 al jaar actief is binnen deze snelveranderende markt. In deze 3 jaar heeft WOWDEAL  veel ervaring opgedaan in het plaatsen van online dagaanbiedingen. Dagelijks komen er nieuwe topdeals online waarbij consumenten kunnen profiteren van een kortingspercentage tussen de 40% en 90%. Op dit moment is WOWDEAL  actief in heel Limburg en Noord-Brabant en daarmee een van de toonaangevende spelers op de markt van online dagaanbiedingen. Jaarlijks heeft WOWDEAL  ongeveer 7 miljoen bezoekers op haar website. WOWdeal de beste deals uit uw stad 

QASSA is actief sinds 2000 en is een online spaarprogramma dat haar leden de mogelijkheid biedt om kortingen te ontvangen op hun online aankopen. Leden van QASSA  verdienen in de vorm Qoins. Iedere dag ontvangen onze leden emails waarvoor zij Qoins ontvangen. Als ze aan de campagne meedoen kunnen ze vaak extra Qoins verdienen. Leden hebben ook de mogelijkheid om Qoins te verdienen door mee te doen aan marktonderzoeken en op vele andere manieren.

 

 

MADDEAL is dé dealsite van Nederland waarbij er iedere dag de beste en scherpste deals worden geselecteerd. Bij MADDEAL  geniet u van de meest exclusieve deals met hoge kortingen oplopend van 50% tot 90% van de adviesprijs. Ook biedt MADDEAL  regelmatig deals aan met wel 100% korting, deze vind je onder het rubriek gratis deals.

Het assortiment varieert van de nieuwste gadgets, electronica, huishoudelijke producten, beeld en geluid, fietsen, reizen en entertainment, tot aan verzorgings en gezondheids producten. Noem het maar op.