Internetwinkelen.info
INTERNETWINKELEN » GOEDE DOELEN

Steun goede doelen! Wie wil nu niet graag een goed doel steunen door een product aan te schaffen dat even duur is dan een zelfde product maar dat geen goed doel steunt? Inderdaad, je kiest dan uiteraard voor dat product dat het goede doel steunt!

Volgende producten slagen er in om even goedkoop te zijn en toch een goed doel te steunen:

 

 

ONE FOR ONE ENERGIE

Bij ONE FOR ONE Energie krijgt de consument groene energie met korting van Greenchoice. En ONE FOR ONE  sponsort namens de klant zonne-energie voor een gezin in Afrika. Zónder dat de klant hier extra voor betaalt. Daarnaast heeft ONE FOR ONE nog andere voordelen, zoals:Korting tot €200,- per jaar; Eenvoudig overstappen; Direct kosteloos opzeggen; Één overzichtelijk jaarnota; Als beste getest; Betrouwbare levering; Uitstekende service.

De groene energie wordt geleverd door onze partner Greenchoice. Uit onderzoeken van o.a. de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis komt Greenchoice telkens weer als beste en goedkoopste naar voren.

Onder het motto: 'wij groene energie, wij ook groene energie' draagt de klant zijn steentje bij aan een duurzame wereld. 


ONEFORONE WATERFLES
De ONEFORONE Waterfles is speciaal ontwikkeld als een gezond en milieuvriendelijk alternatief voor plastic. En per verkochte fles wordt een leven lang schoon drinkwater gesponsord voor iemand in Afrika.

De waterfles is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is daarom sterk, licht en recyclebaar. Het unieke design maakt de fles zowel duurzaam als functioneel.

De 500ml fles kost €15,95 (de 350ml fles €14,95), en is verkrijgbaar in 2 kleuren en 2 maten, en wordt standaard geleverd met een sportdop. Verder kunnen ook drie andere type doppen worden besteld, waaronder de populaire speen voor kleine kinderen!

Steun de campagnes van ONEFORONE en draag bij aan een betere wereld!

 

 

Wervingscampagne Donateurs VSO Nederland. De donateurs worden voor € 6,- per maand geworven en krijgen daarvoor een (h)eerlijk kookboek als tegenprestatie.

VSO  werkt aan een rechtvaardigere wereld zonder armoede door duurzame kennisuitwisseling.

Op aanvraag van lokale organisaties stuurt VSO  vakmensen uit naar met name Afrika en Azië, die daar tegen een lokale vergoeding hun kennis en ervaring delen waaraan het hun lokale collega's ontbreekt. Met als doel dat de lokale organisatie zich kan ontwikkelen en op eigen benen kan staan.
Laat ze het zelf maar doen; Steun VSO