Internetwinkelen.info
INTERNETWINKELEN » FINANCIELE PRODUCTEN

Op deze pagina kun je informatie vinden over firma's die betrouwbare financiële producten aan de man brengen. Er zijn vele financiële producten zoals betaalrekeningen, spaarrekeningen, persoonlijke leningen, hypotheken, pensioenspaarrekeningen, overlijdensverzekeringen, inboedelverzekeringen, woonhuisverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, begrafenisverzekeringen en nog vele andere financiële producten waarover u bij ons op de website informatie kunt terugvinden.

Hier kun je echter ook informatie terugvinden rond interessante beleggingen onder andere in vastgoed nu de rente op onze spaarboekjes praktisch herleid is tot nul.

Wanneer je een financiëel product wenst aan te schaffen dien je vooral te letten dat er niet te veel beperkende voorwaarden aan verbonden zijn of, de zogenaamde addertjes onder het gras aanwezig zijn. Je kiest dus best voor betrouwbare financiëleproducten zonder al te veel poespas.

 

Beleggingspanden.nl is opgericht om vraag en aanbod op het gebied van vastgoedbeleggingen doorzichtig en overzichtelijk te maken. Beleggingspanden.nl heeft het grootste aanbod van vastgoedbeleggingen. Voor degene die in vastgoed willen beleggen is dit het portaal om te starten.
Ontvang binnen 2 minuten de actuele energietarieven per e-mail. Vergelijk alle energieaanbieders van Nederland met elkaar. Consumind is geen onafhankelijke prijsvergelijker. Consumind werkt met een beperkt aantal leveranciers. Consumind is ervan overtuigd dat het aanbieden van meerdere aanbieders niet in uw voordeel hoeft te zijn. Tarieven veranderen vaak, voorwaarden veranderen soms, dus zij zoeken naar partijen met stabiele, scherpe en gezonde producten door de jaren heen. De partijen met wie Consumind samenwerkt zijn vermeld in de dienstenwijzer.
De-leningmakelaar.nl is de website van een intermediair gericht op het bemiddelen en afsluiten van consumptief krediet. De-Leningmakelaar.nl verstrekt leningen tegen vechttarieven en is hiermee een absolute prijsvechter. Geïnteresseerden kunnen via de website een lening aanvragen, en de afhandelingswijze kiezen. Een lening afsluiten via De-Leningmakelaar.nl is binnen 24 uur geregeld met de beste mogelijke voorwaarden, voor de beste prijs. Naast het afsluiten van leningen kan De-Leningmakelaar.nl eveneens adviseren en bemiddelen in verzekeringen en het maken van financiële rapporten.
Wanbetaling is de grootste bedreiging voor de winst van bedrijven. Veel bedrijven zijn zich te weinig bewust van de enorm kosten van niet betaalde facturen. Graydon.nl is een bedrijfsinformatie kantoor dat op basis van ruim 12.000 bronnen inzichten kan geven in de achtergrond van ieder bedrijf in Nederland. Als bedrijf kunt u bij Graydon.nl een gratis check doen op de financiële situatie van (potentiële) klanten. De check is eenmalig gratis voor ieder bedrijf in Nederland.
Lenen kost altijd geld, het is daarom goed om de goedkoopste mogelijke lening te kiezen met lage maandlasten. Deze vindt men bij de Kredietconcurrent.nl.De Kredietconcurrent.nl biedt een zeer goedkope lening aan met goede voorwaarden zodat de klant hier verder geen omkijken naar heeft en zeker niet teveel betaalt voor uw lening.
KredietSpotter.nl spot de meest voordelige lening voor u! Lenen is in veel gevallen erg duur, daarom is het goed te weten dat KredietSpotter.nl het scherpste voorstel voor u kan doen! In 9 van de 10 gevallen de scherpste aanbieder van consumptief krediet.
Wilt u beginnen met beleggen? Start dan met de handel in binaire opties. Dit kan voordelig en gemakkelijk bij Optie24.nl.Optie24.nl is van origine Nederlands en dat maakt de makelaar in veel opzichten betrouwbaar. De voertaal op het platform is Nederlands en contact met de helpdesk is ook in de Nederlandse taal. Uitbetalingen gaan snel en eenvoudig. Er zijn geen verborgen kosten en de instapmogelijkheden zijn absoluut laagdrempelig met de minimale storting van slechts € 50,-.
Autoverzekering vergelijkenPremie.nl is een 100% onafhankelijke vergelijkingssite van verzekeringen. Op Premie.nl kan de consument het aanbod van alle bekende verzekeringsmaatschappijen vergelijken, en vervolgens kan de consument direct online een passende verzekering afsluiten.
Tasman Verzekeringen biedt reisverzekeringen aan voor zeer uiteenlopende reisdoelen. Of men nou een jaar op wereldreis gaat, als Au Pair in het buitenland gaat werken of een weekje naar de zon gaat, Tasman Verzekeringen heeft een passende verzekering. Door de intensieve samenwerking met Travel Active biedt Tasman Verzekeringen reisverzekeringen die goed aansluiten bij het actieve reisdoel. De reiziger kan zijn reisverzekering op maat maken, waardoor het zeker is dat het goed gedekt is tijdens zijn of haar verblijf in het buitenland.
Op een simpele manier verzekeringen vergelijken en ook nog eens geld besparen. Doordat Verzekeringen.com 100% onafhankelijk is kan de beste prijs garantie worden geboden. Voor de beste verzekeringen met gratis opzegservice en bedenktijd gaat u daarom naar Verzekeringen.com!
Met een prepaid MasterCard Classic heeft u alle voordelen van een MasterCard Classic in handen. MasterCard is de meest geaccepteerde creditcard ter wereld, ook online. In Nederland kunt u op meer dan 90.000 adressen betalen met de creditcard. Wereldwijd op meer dan 27 miljoen plaatsen. Bij een prepaid Card stort u zelf geld op de Card. Hierdoor bepaalt u zelf de hoogte van het tegoed op uw Card. Bovendien vindt er geen BKR-toetsing plaats bij een prepaid Card.
BeleggersPlaats.nl is een uitgeverij van financiële nieuwsbrieven. Elke nieuwsbrief staat voor een specifieke beleggingsstrategie zoals o.a. dividend beleggen, beleggen in value aandelen en beleggen in grondstoffen en goud en zilver. Beleggersplaats.nl biedt met het betaalbare breder beleggen pakket (€49,95 per maand) een uniek abonnement aan waarmee men in één klap abonnee wordt van acht nieuwsbrieven. De beleggingshorizon wordt hiermee sterk verbreed, waarbij rendement en risico optimaal in evenwicht zijn. Concurrentie biedt dergelijke brede combinatie abonnementen niet aan.
Consumind is geen onafhankelijke prijsvergelijker. Consumind werkt met een beperkt aantal leveranciers. Consumind is ervan overtuigd dat het aanbieden van meerdere aanbieders niet in uw voordeel hoeft te zijn. Tarieven veranderen vaak, voorwaarden veranderen soms, dus zij zoeken naar partijen met stabiele, scherpe en gezonde producten door de jaren heen. De partijen met wie Consumind samenwerkt zijn vermeld in de dienstenwijzer.
Woman NLDeze maatschappij is sinds 1947 actief op de Belgische en Luxemburgse markt en staat bekend als dé specialist inzake persoonlijke leningen en financieringen voor particulieren. In 2005 startte Auxifina met een online kredietsimulator en lead generator op zijn website www.auxifina.be, die momenteel ongeveer 1500 unieke bezoekers per dag aantrekt. De site wordt permanent bijgewerkt om de conversie te optimaliseren. Eenvoud en transparantie zijn daarbij de “keys to success”. Het merk Auxifina werd in juni 2013 overgenomen door Silver Finance nv, een kredietstrekker en makelaar. Silver Finance is sinds begin 2003 aanwezig op het internet met zijn labels lenen.be, credit.be, krediet.be e.a. Silver Finance heeft een regionaal verspreid kantorennetwerk, zodat de klanten in hun eigen regio geholpen kunnen worden. Vandaag biedt Auxifina (Silver Finance) 8 types van consumentenleningen aan in functie van de verschillende mogelijke doelstellingen van de klant: persoonlijke lening (alle doelen), renovatie, tweedehands wagen, vakantie, huwelijk, verhuizing en kredietgroepering.
Corona Direct is een van de belangrijkste online verzekeraars in België. Onze klanten kunnen ons rechtstreeks contacteren over hun verzekeringen en eventuele schadedossiers. Ze hoeven dus niet langer naar een makelaar te stappen.Corona Direct is de ENIGE Belgische verzekeraar die auto’s per gereden kilometer verzekert. Hoe minder u met de auto rijdt, hoe minder u betaalt.Net als bij bv. elektriciteit vraagt Corona Direct jaarlijks de ‘meterstand’ van uw auto op. Reed u minder kilometers dan u voorzien had? Dan krijgt u zelfs geld terugbetaald. Rijdt u minder dan 15.000 km per jaar, dan is de Kilometerverzekering de eerlijkste en meestal ook de goedkoopste oplossing.
Creditcourt is sinds 1974 gespecialiseerd in consumentenkredieten en hypothecair krediet.Wij vergelijken bij verschillende kredietinstellingen en banken en stellen de meest voordelige kredietvorm voor, aangepast aan de klant zijn persoonlijke situatie en behoeften.Door onze jarenlange expertise en erkenning zijn wij een bevoorrecht gesprekspartner bij de meeste kredietinstellingen.Wij streven er naar de klant een beslissing te geven binnen de 2 uur na de aanvraag .Elke aanvraag wordt altijd gevolgd door een kort telefonisch contact met de klant, om hem te bevestigen dat wij zijn aanvraag goed ontvangen hebben en het nodige onmiddellijk doen.Dit stelt de klant gerust en laat hem toe, indien nodig, een vraag te stellen.
Creditvite is gespecialiseerd in consumentenkredieten voor alle doeleinden. Als kredietmakelaar en bemiddelaar en kredietgever garandeert Creditvite een snelle en doeltreffende afhandeling van alle kredietaanvragen. Flexibiliteit is bij Creditvite troef! Oplossingen vinden voor problemen, daar zijn we sterk in. Administratieve rompslomp wordt bij ons tot een minimum herleidt. Echte mensen behandelen snel en efficiënt alle leads die binnenkomen. Binnen de 48u is er meestal uitsluitsel over een kredietdossier
Europ Assistance is al meer dan 40 jaar marktleider in België en heeft dankzij zijn engagement tegenover zijn klanten een stevige reputatie opgebouwd op het vlak van de kwaliteit van de dienstverlening.Bij Europ Assistance vindt de surfer het ruimste aanbod kwalitatieve bijstandsverzekeringen om zijn reizen te beschermen : gaande van de reisbijstand tot de annulatieverzekering met inbegrip van de skiverzekering of de bijstand aan de wagen.Europ Assistance geniet het vertrouwen van de Belgische consumenten en heeft in ons land een naamsbekendheid van 98 % !
185 jaar Grondwet. In 2016 bestaat de Belgische Grondwet al 185 jaar! Om deze prachtige gelegenheid te vieren biedt Het Belgische Munthuis nu de Grondwet munt aan.STRIKT GELIMITEERDE OPLAGE Deze Officiële GRATIS Uitgifte - geslagen op uitzonderlijk groot formaat - is een geschenk aan de Belgische bevolking. De oplage van dit cadeau is strikt gelimiteerd tot 18.500 exemplaren. Slechts voldoende voor 1 op de 600 landgenoten. Minder dan 0,2% van de Belgische bevolking!
Wij gaan voor u niet meer aan de slag als makelaar maar als consulent, volledig onafhankelijk van eender welke bank. Wij weigeren zelfs elke vorm van commissie vanuit de bank en eisen echte netto- tarieven op kredieten en alle gekoppelde producten. Wij gaan niet alleen onderhandelen met de banken waar een normale makelaar mee aan de slag gaat, maar ook met de grootbanken in uw regio en zelfs uw eigen huisbankier! Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe u een optimaal krediet dient samen te stellen en aan te vragen. Wij weten waar de onderhandelingsmogelijkheden zitten en wanneer deze op tafel te leggen. Wij leggen u nadien minimaal de 3 scherpste voorstellen voor.
Woonleningen vergelijken bij 25 banken. 100% onafhankelijk. Begeleiding van A tot Z. Van het bepalen van jouw budget en maandlast tot hulp bij de belastingaangifte. Volledig gratis.
I-Waver december '16De zeer lage spaarrente zet veel mensen aan om alternatieven te overwegen die meer opbrengen. Vastgoed is al jaren een veilige haven. Jammergenoeg is de instapprijs van vastgoed vrij hoog en komen er veel zorgen bij gepaard. Net hiervoor bieden wij een oplossing met hotelvastgoed. De instapprijzen liggen een pak lager (rond de 100.000€), de rendementen hoger én het is volledig zorgeloos dankzij ons franchise contract met Accor (met merknaam ibis). Het hotel in kwestie is een ibis hotel in Waver. Het heeft 4 grote
Kredietpartner is gespecialiseerd in consumentenkredieten voor alle doeleinden. Als kredietmakelaar en bemiddelaar en kredietgever garandeert kredietpartner een snelle en doeltreffende afhandeling van alle kredietaanvragen. Flexibiliteit is bij kredietpartner troef! Oplossingen vinden voor problemen, daar zijn we sterk in. Administratieve rompslomp wordt bij ons tot een minimum herleidt. Echte mensen behandelen snel en efficiënt alle leads die binnenkomen.
OnafhankelijkAdvies.be streeft naar meer transparantie door onderzoek naar voorwaarden, prijsontwikkeling, klanttevredenheid en dienstverlening. De objectieve vergelijkingen zijn geheel afgestemd op ieders persoonlijke situatie en worden op geen enkele wijze beïnvloed door de aanbieders van de producten. Alle vergelijkingen van de financiële producten kunnen op simpele wijze via het internet worden aangevraagd. OnafhankelijkAdvies.be is hiermee uniek in Belgie.
Partena Onafhankelijk Ziekenfonds biedt meer dan enkel het correct en snel uitbetalen van doktersbriefjes en het regelen van een vervangingskomen. Onze klanten kiezen voor onze service, een zeer uitgebreid pakket voordelen en diensten: van optiek tot vakanties, van bewegen tot langer thuis wonen.Extra zekerheid bieden we met de hospitalisatieverzekering Hospitalia en tandverzekering Dentalia Plus aan. Dankzij onze constante kwaliteit kunnen we ons blijven onderscheiden van de andere ziekenfondsen. Om dit waar te maken, zoeken we continu naar innovatieve diensten.400.000 klanten kozen al voor Partena Onafhankelijk Ziekenfonds! En groeien gestaag verder.
Boulogne Sur MerBoulogne Sur Mer is de investering over de grens!Vakantie appartement in Boulogne-Sur-Mer met ongelooflijk zicht over de jachthaven. Gelegen in gloednieuwe stadsontwikkeling.
Havengeul Seacoast De campagne Havengeul Seacoast moet investeerders aanleveren voor de verkoop van garageboxen in Nieuwpoort bad.
Vakantieverblijven in Nieuwpoort voor (veel) minder dan 200.000 euro? Vakantieverblijven in Nieuwpoort voor (veel) minder dan 200.000 euro?
Ibis Charleroi Mei 2016Geef jouw spaargeld vleugels, investeer in Brussels South.Bewezen rendement van +7,7% in 2015.Mocht u het gemist hebben: Brussels South is de snelst groeiende luchthaven van het land. In 2016 alleen al 8 nieuwe bestemmingen, extra landingsbanen en een sterk groeiende lokale economie.We bieden u de kans om mee te profiteren van deze bewezen groei.
- EEN TOP LOCATIE: Het hotel ligt letterlijk aan een luchthaven met 6,9 miljoen passagiers in 2015! Daarnaast ligt het in het kloppend hart van de lokale economie: Caterpillar, Arcelor-Mittal, Thyssen-Krupp, Sonaca, Lotus bakeries... Stuk voor stuk multinationals die hun klanten en personneel daar laten overnachten. Kortom: de ideale mix tussen business en toerisme hotel! - LAGE INSTAPKOST: Investeren kan al vanaf 125.000 euro. Dankzij deze investering kan u rekenen op een gemiddelde opbrengst van 10.624 euro per jaar! (op basis van bewezen cijfers 2015) Over een mooie meerwaarde gesproken! - UITGEBAAT DOOR PROFESSIONALS: Ibis Hotel is onderdeel van de internationale Accor Group. De Europese marktleider in professioneel hotel management. Het management van dit hotel heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring met een bewezen track record qua bezettingsgraden en mooie winstcijfers. Het hotel en alle bestaande kamers worden in 2016 gerenoveerd naar het nieuwe ‘Archange by Ibis’ concept.
Ibis Kortrijk Augustus 2016Het voormalige Kennedy-hotel nabij Kortrijk Xpo is recentelijk overgenomen door Creahotels. Zij zien in dit hotel enorm potentieel en gaan het omvormen naar een ibis Styles-hotel onder franchise met Accor. "De regio heeft nood aan een ketenhotel." Investeerders die geloven in een hotel op toplocatie gecombineerd met de kracht van een sterk merk, kunnen nu mee investeren! Vanaf 124.995 euro kan je mede-eigenaar worden van dit hotel met enorm toekomstpotentieel.
Investeer in een hotel Maart 2016Axel Lenaerts Makelaars is gestart met het aanbieden van investeringsvastgoed onder de naam Axel Lenaerts invest.Zekerheid, Zorgeloosheid en Rendement zijn naast de investering zeer belangrijk!Wij bieden vastgoed aan op toplocaties in binnen- en buitenland (Brussel, Belgische residentieel - als exploitatievastgoed met variabel of vast rendement.Voor u als belegger is het interessant om uw zuurverdiende spaarcenten goed te laten renderen.
Les Jardins d'Azur BENLGenieten van uw eigen stek aan de Côte d'Azur? Het kan bij Les Jardins d'Azur!
Novotel Ieper december '16Iedereen die op zoek is naar:een goede belegging een alternatief voor de spaarboekjes of de beurs zonder de rompslomp van verhuur
Met Studeopolis Student Flats investeert u in hoogstaand afgewerkte studentenkamers, geïntegreerd in een uniek community-concept met veel aandacht voor gemeenschappelijke ruimtes. Studeopolis wordt een plek waar studenten zich echt thuis voelen, en waar ze graag 4 à 5 jaar blijven huren. Superaantrekkelijk, want gelegen in de nieuwe hippe buurt van de Europese hoofdstad . U verhuurt zonder zorgen dankzij een professionele uitbater. En u profiteert van de vraag die het aanbod ruimschoots overstijgt. Er zijn namelijk 9.500 studentenflats te kort in Brussel . En dat terwijl ook het aantal internationale studenten met een langdurige opleiding voortdurend stijgt. Kortom: u hoeft niet gestudeerd te hebben om te zien dat dit een goede investering is.
SVK Oostende december '1627 jaar verhuurgarantie, meer zekerheid zal u niet vinden. Nieuw vastgoedproject, bewezen concept, uitstekende locatie.
Seaport Residenties is een prachtig nieuwbouwproject gelegen in het hartje van Zeebrugge. De troeven als 2de verblijf zijn dat het centraal gelegen is, tussen Knokke, Blankenberge en Brugge. Bovendien heb je enkel in Zeebrugge nog betaalbare 2de verblijven. Onze klanten kiezen voor Zeebrugge omdat het nog authenticiteit heeft en omdat het er rustig is. Er is geen massatoerisme zoals in andere badsteden. Als investeerder is Zeebrugge vooral aantrekkelijk naar meerwaarde toe. Met zijn unieke ligging naast het peperdure Knokke en de zeer grote geplande infrastructuurwerken (jachthaven en de nieuwe autosnelweg) zal Zeebrugge uiterst interessant worden in de toekomst. Bovendien biedt de wereldhaven een interessant huurdersclienteel.
Trésors d'OpaleVakantiepark Opale Resort is 7,5 hectare groot en eindigt vlak aan het strand van Sainte-Cécile. Tweede verblijven en Holiday Suites piepen er tussen duinheuvels en geven uitzicht op de groene omgeving of de zee.
B-Square BENLSamen met Brussels Business Flats (verhuurservice) lanceert Brussels Projects dit nieuwe project met Business Flats, op een unieke locatie en met zicht op een mooie meerwaarde. Met 27 jaar ervaring en reeds 1700 appartementen in beheer hebben we een uniek netwerk opgebouwd binnen multinationals en EU, alsook zijn we het enige verhuurkantoor binnen de NAVO. 
Lancering nieuw project “Westhoek”: nieuwbouw appartementen vlakbij Plopsaland De Panne. Appartement 4 tot 6 personen vanaf 109.995€. Verhuur via Jetair, Neckerman, Thomas Cook en Booking.com voor een 100% zorgeloze investering. Surf mee op de golf van populariteit van Plopsaland De Panne. Meerwaarde gegarandeerd door topligging op de Franse grens aan beschermd duinenreservaat.
Het doel van de DentaPlan campagne is om mensen te overtuigen een tandverzekering te nemen. Niet alle tandkosten worden gedekt door de sociale zekerheid, dus is het een voordeel om een tandverzekering af te sluiten. Het voordeel voor de klanten is dat DentaPlan hoge terugbetaling beloofd, terwijl ze lage premies moeten betalen. Iedereen kan zich verzekeren, er is geen leeftijdsbeperking en vanaf het derde kind is het gratis.
Investeer in Young Starter Flats met klasse Met Strelli Young Starter Flats investeert u in een energiezuinige en hoogstaand afgewerkte appartementen in Brussel op een boogscheut van de Grote Markt en de Sablon. Strelli Young Starter Flats is een uniek cohousing concept voor jonge professionals. Net afgestudeerden en jonge professionals vinden moeilijk iets betaalbaars in Brussel en huren daarom met vrienden één appartement.
Bokkz.nl biedt een makkelijke en voordelige online belastingaangifte, beter dan de Belastingdienst. Want Bokkz.nl vertelt u ook op welke regelingen en toeslagen u recht heeft. Bokkz.nl biedt een heel jaar deskundige service en onze belastingadviseurs geven gratis advies als u daarom vraagt.Bokkz.nl wijst op alle voordelen waar de Belastingdienst niet op wijst. Bokkz.nl heeft een uniek online aangifteprogramma ontwikkeld waardoor alle voordelen worden gecheckt. En geeft Bokkz.nl gratis belastingadvies. Bokkz.nl is het makkelijkste aangifteprogramma:
Hotelvastgoed heeft alle zekerheid en veiligheid die je bij een appartement vindt. Dankzij onze unieke formule is het bovendien volledig zorgeloos. U krijgt opbrengsten, wij doen het werk. Door met een professionele partner samen te werken zoals Accor (de groep achter merken als ibis, Novotel en Mercure) bent u zeker dat uw investering goed zal opbrengen. Met Creahotels kiest u voor hotelprojecten op een goede locatie, met een professioneel management en een zekere toekomst.
Het online handelsplatform van 24option biedt consumenten de gelegenheid om zelf met financieel complexe instrumenten, die voorheen alleen door multinationale vermogensbeheerders en banken gebruikt konden worden, te gaan beleggen. Van deze beleggingsinstrumenten heeft 24option de focus gelegd op het traden met een Contract For Difference (CFD).Handel in Forex/ CFDs op het geavanceerde web-based handelsplatform dat ontworpen is met u, de gebruiker, in het achterhoofd. Met het platform van 24option kunt u handelen op het meest uitgebreide aanbod van financiële instrumenten in de branche. Van valutaparen en grondstoffen tot indices en aandelen van bedrijven als Facebook, Heineken en Apple, 24option heeft het allemaal.

INTERESSANTE ARTIKELEN OVER FINANCIELE PRODUCTEN