Internetwinkelen.info
INTERNETWINKELEN » EVENEMENTEN

Ben je op zoek  naar een specifiek evenement? Ga hier eens rondsnuffelen! Misschien kom je wel tegen waar je naar op zoek bent! Verplaatsbare gebeurtenissen of evenementen kennen we in veel verschillende vormen. Zo zijn er de internationale evenementen zoals de Olympische spelen, sportkampioenschappen, wereldtoernooien, beroemde muziekfestivals, wereldtentoonstellingen. Daarnaast zijn er uiteraard ook vele landelijke evenementen en grootschalige festivals zoals pukkelpop, maar ook de boekenbeurs. En uiteraard hebben we ook nog veel plaatselijke evenementen. In feite kan men stellen dat men op alle gebieden evenementen kunnen georganiseerd worden: kunst, cultuur, muziek, sport, religie, wetenschap, huishouden en dat deze zowel kunnen georganiseerd worden in 1 dag, een weekend, een week, of meerdere weken.

 

Voor de musical is er een unieke originele collectie merchandise gemaakt die via de officiële webshop verkocht wordt. Original Merchandise heeft in nauwe samenwerking met de producenten van SOLDAAT VAN ORANJE: DE MUSICAL deze collectie ontwikkeld, maar biedt ook het originele boek van Erik Hazelhoff Roelfzema via de webshop aan.


Over Soldaat van Oranje: 
SOLDAAT VAN ORANJE: DE MUSICAL is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding. Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje werd in 1977 verfilmd met Rutger Hauer in de titelrol en is nu op vernieuwende wijze te zien als musical in de TheaterHangaar op Vliegveld Valkenburg in Katwijk.

Bestel nu de officiële Cd van Soldaat van Oranje - De Musical 
PLOPSALAND: dat is een dagje genieten voor het hele gezin!

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat 3 parken uit: het themapark Plopsaland De Panne, het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevordenen de toeristische site Plopsa Coo.

Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving.