Internetwinkelen.info
INTERNETWINKELEN » ETEN EN DRINKEN

Wie houdt er nu niet van lekker eten en drinken? Iedereen toch, nietwaar!

Ieder van ons heeft eten en drinken nodig om te kunnen overleven, laat het dan ook lekker en smakelijk zijn. We verzamelden hier onder andere een aantal websites die een zeer uitgebreid aanbod hebben van de lekkerste wijnen, champagnes, likeuren, ... die je kunt vinden.  Maar uiteraard kun je dus ook sites bezoeken die zeer lekkere koffie of thé verkopen.

Daarnaast vind je hier ook sites  die verwijzen naar de lekkerste versnaperingen zoals taart, pralines en chocolade.

Maar vergeet ook zeker niet eens te gaan zien op de online kookwinkel-site want zij bieden u zeer uitgebreide informatie en producten over eten en drinken.

 

koffiebonen nodig ?De koffieboon richt zich voornamelijk op de verkoop van koffiebonen van diverse bekende nationale en internationale merken. Buiten koffiebonen is er ook een beperkt gamma aan gemalen koffie, koffiepads, koffiekoekjes, Thee,…
Uitgangspunt is dat er voor iedereen een wijn te vinden is bij VillaVino op ieder prijssegment. VillaVino maakt wijn bestellen online gemakkelijk en laagdrempelig.
Wijnoutlet.be biedt topwijnen aan tegen sterk gereduceerde prijzen. De kortingen op deze wijnen lopen in sommige gevallen op tot 80%.
Workshops BENLBrouwland mag zich Europees marktleider noemen in de distributie van hobbymaterialen voor bierbrouwers, wijnmakers en likeurbereiders. Brouwland is dé partner voor ambachtelijke creaties.
Zoet_MarshmaBestel Baru marshmallows op snoepzoet.bellows_234X60Zoet is een leuke webshop vol smakelijk schepsnoep, zeldzame zoetigheden, fluffy marshmallows en leuke cadeaupakketjes.
de grenzeloze smaak van genietenWereldkoffie is gespecialiseerd in het aanbieden van koffiebonen van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wereldkoffie wilt u graag kennis laten maken met al het moois dat de wereld u op het gebied van koffie te bieden heeft. Kwaliteit staat bij Wereldkoffie hoog in het vaandel. Voor het bestellen van koffiebonen van hoge kwaliteit met een goede prijs/kwaliteitsverhouding bent u bij Wereldkoffie aan het juiste adres.

RASPBERRYFORMULA.CLUB is een uniek dieetsupplement met een unieke samenstelling van natuurlijke bewezen ingrediënten die opgeslagen afvalstoffen verwijderen uit je lichaam, waardoor het ontgift en reinigt, je stofwisseling beter gaat werken en je hierdoor meer energie uit je voeding beschikbaar hebt voor je dagelijkse activiteiten en zult afvallen.

RaspberryFormula.club converteert zeer goed op weight loss/health traffic.

RaspberryFormula.club wordt aangeboden op basis van achteraf betalen, dus consumenten hoeven geen betaalgegevens in te geven of meteen af te rekenen. De consumenten vullen slechts hun naam en adresgegevens in en wanneer het systeem de lead goedkeurd is de verkoop een feit.

RaspberryFormula.club wordt de eerstvolgende werkdag geleverd.

 

DE KRAT is de oudste maaltijdbox van Nederland. Al in november 2010 begon Eefje Brugman met het thuisbezorgen van houten kratjes met alle ingrediënten voor het bereiden van drie (h)eerlijke maaltijden.

In eerste instantie leverde de Krat alleen in Amsterdam, maar door de jaren is het bezorggebied steeds verder uitgebreid. Sinds ruim een jaar (juni 2015) is de Krat in heel Nederland verkrijgbaar, met uitzondering van Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden.

De Krat heeft een eenvoudige ambitie: meer mensen bekendmaken met lokale en duurzaam gekweekte producten. Daarbij hanteert de Krat het eenvoudige principe van tijd en plaats: alle ingrediënten zijn seizoensgebonden (tijd) en lokaal (plaats) gekweekt. Zo zorgt de Krat niet alleen voor gevarieerde, duurzame en (h)eerlijke maaltijden, maar brengt het bedrijf ook lokale boeren en telers onder de aandacht.

Alle recepten (inmiddels ruim 2000!) worden door het team van de Krat zelf met veel aandacht en liefde bedacht en getest, en zijn online en in het meegeleverde receptenboekje na te lezen.

De Krat wordt al jaren als beste getest onder de maaltijdboxen. Onder andere weekblad Margriet, consumentenmagazine RADAR+, tv-programma KASSA en foodbloggers zijn laaiend enthousiast over de Krat.

 

AROMAVIN is de leverancier van kwalitatieve Franse wijnen, afkomstig van kleine château's en domeinen. Deze wijnmakers zijn kleine familiebedrijven die zich inzetten om op de meest milieu verantwoordelijke manier hun wijn te maken; dus geen hoge volumes of massa productie, maar kwalitatieve wijnen. Er is persoonlijk contact door AROMAVIN  met alle wijnmakers en deze worden ook door AROMAVIN bezocht om de kwaliteit van de productie te beoordelen.

AROMAVIN  importeert dus rechtstreeks van deze wijnmakers uit Frankrijk, organiseert zelf de transporten naar Nederland onder juiste klimatologische omstandigheden en slaat de wijn zelf op. Deze opslag vindt onder de juiste omstandigheden plaats voor de wijn: donker, stil en koel!

Alle wijnen op de website worden direct geleverd uit eigen voorraad. Op de website kan elke gewenste hoeveelheid besteld worden, dus ook per fles.

 

 

Bordeaux wijnen - Aromavin

BIERLAB is de plek om speciaalbier te ontdekken! Klanten bij Bierlab.nl terecht voor een groot assortiment speciaalbieren , bierpakketten , cadeaus en bierabonnementen . Bij BIERLAB staat speciaalbier ontdekken voorop. Er komen steeds meer brouwerijen, ambachten worden weer belangrijker en genieten van bier staat voorop. Maak via BierLab.nl kennis met verschillende typen bieren, nieuwe brouwerijen en bieren uit allerlei landen . Kortom, geniet met BIERLAB   van de lekkerste speciaalbieren!

De online bierwinkel BIERLAB   biedt verschillende diensten. Ten eerste heeft BierLab meer dan 1000 speciaalbieren in het assortiment, voor elke bierdrinker wat wils. Ten tweede de bierabonnementen. Het bierabonnement bezorgt Bierlab.nl maandelijks tegen een vaste prijs. Daarbij heeft de winkel drie verschillende bierabonnementen samengesteld: Starter, Liefhebber en Proeverij. Naast het bierabonnement heeft BIERLAB  ook het bier cadeau samengesteld. Ideaal als cadeau voor de echte bierliefhebber. Tot slot is het het mogelijk om een bierpakket los te bestellen. Bier kopen doet u dus bij BIERLAB  . Laat u verrassen door de heerlijkste bieren!

 

 

De webshop van DE KOFFIEBOON heeft onlangs een nieuwe look gekregen en er zijn heel wat producten bijgekomen. DE KOFFIEBOON richt zich voornamelijk op de verkoop van koffiebonen van diverse bekende nationale en internationale merken. Buiten koffiebonen is er ook een beperkt gamma aan gemalen koffie, koffiepads, koffiekoekjes, Thee,…

Het is de bedoeling om de grootste koffiebonen webshop van België te worden.
Van het merk Kimbo is DE KOFFIEBOON het goedkoopst in de benelux !

Er is gratis verzending vanaf 99€.
koffiebonen nodig ? 
WIJNOUTLET te Haaksbergen biedt topwijnen aan tegen sterk gereduceerde prijzen. De kortingen op deze wijnen lopen in sommige gevallen op tot 80%. WIJNOUTLET heeft geen dure winkelpanden, geen dure tussenpersonen en verkoopt rechtstreeks vanuit het chateau of de kelder. Ook omdat WIJNOUTLET restvoorraden opkoopt van bekende wijnhuizen, biedt het diverse soorten wijnen aan tegen blijvende aantrekkelijke prijzen.

WIJNOUTLET verstuurt al jaren wijnen voor een aantal gerenommeerde zakelijke partners zoals onder andere Het Laatste Nieuws en De Morgen. WIJNOUTLET verzendt de bestelde wijnen snel en op een veilige manier. Binnen vijf werkdagen wordt de bestelling door PostNL in een breukvrije verpakking thuis of op kantoor afgeleverd.
 
Jouw eigen bericht op M&M’s

Na het overweldigend succes in Frankrijk, is het eerste personaliseerbaar voedingsproduct , My M&M’S®, sinds januari 2008 in België verkrijgbaar!
My M&M’S® zijn chocolade M&M’S® die aanpasbaar zijn naar smaak en stijl.
Alles is mogelijk: verschillende kleuren, persoonlijke berichten en keuze in de verpakkingen... Creëer uw My M&M’S® op maat met behulp van de voorgestelde selectie van boodschappen!
Blauw, wit, geel, roze, groen, rood en oranje: ze zitten allemaal in het uitgebreide gamma. Deze kleuren werden speciaal ontwikkeld voor My M&M’S®. Men kiest de twee kleuren die het best bij de gelegenheid passen.
Dankzij My M&M’S® het plezier smaken om uniek te zijn!
 
VISWINKEL is dé online  VISWINKELvan Nederland en beschikt over een uitgebreid assortiment van (verse) vis- en bijpassende producten.  

Uit liefde voor wijn
De een verloor 15 jaar geleden zijn hart in Spanje. Aan de liefde voor biologische wijn. Aan de passie van de wijnmakers. Aan het heerlijke eten en drinken, al het goede van de Méditerranée! De ander is geboren en getogen in Valencia, heerlijk Mediterrane stad van sinaasappels, paella en wijn! Diego was als kind al verknocht aan de natuur en verloor zijn hart aan biologisch wijnmaken.

Rechtstreeks van de wijnboer
Het idee van zelf wijn maken bestond al jaren bij wijnpionier Derrick NELEMAN. Na een succesvolle handel- en importcarrière volgt Derrick nu samen met goede vriend en wijnmaker Diego Fernández Pons zijn droom: Spaanse biologische wijn maken in Valencia.

Via NELEMAN kunnen wijnliefhebbers biologische wijn kopen rechtreeks van de wijnboer zonder tussenhandel.

Neleman biologische wijn