Internetwinkelen.info
INTERNETWINKELEN » DOMEINNAMEN EN HOSTING

Jij weet waarschijnlijk wel dat een domeinnaam een naam is in het DOMAIN NAME SYSTEM (DNS), het naamgevingssysteem op het internet waarmee netwerken, computers, webservers, mailservers en andere toepassingen worden geïdentificeerd.

De domeinnaam verwijst naar een computeradres dat uit nummers bestaat en functioneert als een soort van telefoonboek van het computernetwerk.

Iedere zichzelf respecterende firma heeft tegenwoodig een website met hun eigen domeinnaam, maar ook particulieren hebben hoe langer hoe meer een website met hun naam als domeinnam.

Op deze webpagina vindt je een aantal links naar sites waar je zeer goedkoop zowel uw belgische als nederlandse domeinnaam kunt registreren, alsook links naar sites met de meest voordelige hostingpakketten en daarnaast beveiligingsproducten zoals anti-virus, firewall en anti-spam.

 

One.com is a innovatieve leverancier van webhostingdiensten. One.com werd in 2002 opgericht in Denemarken en is nu een van de meest leading ondernemingen in Europa voor wat betreft de bemiddeling van domeinnamen en de verkoop van webhostingdiensten.
Argeweb dé aanbevolen hostingprovider voor domeinregistratie, webhosting, e-mailhosting, online opslag en hoogwaardige virtual private servers.
Voor de zakelijke markt biedt KPN.com: "Cloud van KPN". Dit zijn producten en diensten waarmee je altijd veilig kan werken en presenteert je bedrijf professioneel online. Ook zijn je bestanden beveiligd opgeslagen en wordt binnen en buiten het kantoor werken nog eenvoudiger.
Neostrada.nl is de goedkoopste webhoster van Nederland met vele extra services, webruimte en dataverkeer bij alle pakketten. Bij neostrada.nl heeft u altijd een goedkope webhosting en domein registratie! Altijd de laagste prijs, en al een eigen .NL domeinnaam vanaf €4,95. Neostrada.nl groeit snel, en mede door deze snelle groei en onze grote pakketten is de infrastructuur geoptimaliseerd om zo veel mogelijk dataverkeer en snelheid aan te kunnen bieden.
SoHosted unmanaged vps banner 300x250SoHosted is in 2004 opgericht, heeft 20 medewerkers in dienst en behoort tot één van de belangrijkste spelers in Nederland. SoHosted staat vooral bekend om haar onderscheidende service en staat op het moment van schrijven op plaats 6 in de onafhankelijke Hosting Top 100 van Nederland. SoHosted wordt door meer dan 2000 reviews beoordeeld met een 9.4. Er zijn weinig andere hosters die zó goed scoren op klanttevredenheid. SoHosted is in tien jaar tijd gegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de hostingmarkt van Nederland, puur door mond-tot-mond reclame.
WordPress in een paar klikken online!Yourhosting biedt sinds 2001 gevarieerde kwaliteitsproducten op het gebied van domeinnamen, webhosting en websites. We zijn – met 1,1 mln. geregistreerde domeinnamen voor meer dan 350.000 klanten – de grootste shared webhostingprovider van Nederland.
Hostingwalk.com groeit razendsnel met honderden klanten in Europa, terwijl we in andere werelddelen een van de grotere webhosting providers zijn. Hostingwalk.com staat dagelijks klaar voor haar klanten en is continue bezig om haar diensten en service te verbeteren.Zo biedt Hostingwalk.com onder meer het volgende aan: Domeinregistraties, VPS Servers, SSD Webhosting, Reseller hosting, Minecraft hosting, Dedicated Servers en E-mail hosting.
JouwWeb.nl is een online website-builder waarmee kleine ondernemers en hobbyisten zelf een professionele website kunnen maken inclusief domeinnaam en mailbox voor slechts € 8,- per maand. De dienst is gratis uit te proberen met het gratis pakket.Met JouwWeb.nl heeft u in een half uur de opzet van een professionele website gemaakt, die automatisch geschikt is voor mobiele apparaten en zoekmachines. Gebruikers kunnen eenvoudig teksten, afbeeldingen, video's, social media knoppen, formulieren e.d. toevoegen.
Porton Smart AccessPorton is een Nederlandse private Cloudstorage dienst voor opslag van alle bestanden zoals foto's, video's en documenten. Met Porton kan via internet een backup gemaakt worden van computers en externe opslagapparaten, zoals NAS systemen, harde schijven en geheugenkaarten. Bovendien kunnen bestanden tussen computers, mobiele telefoons en tablets gesynchroniseerd worden.
300 x 250 (2)Of het nu gaat om het starten van een website, webshop of blog, kwaliteit en veiligheid staan voorop. Als prijs dan ook nog een rol speelt dan is er maar een adres: shopies.nl Webhosting is de core business van Shopies.nl, hierdoor krijgt de consument dus echt waar voor zijn geld. Shopies.nl biedt superveilige en goedkope webhosting voor allerlei soorten websites. Bestellen, betalen en de consument kan direct aan de slag. Zo simpel is het.
Computer algemeen

INTERESSANTE ARTIKELEN OVER DOMEINNAMEN EN HOSTING