Internetwinkelen.info
INTERNETWINKELEN » BOEKEN, KRANTEN EN TIJDSCHRIFTEN

Ga hier op zoek naar boeken over computers, koken, geschiedenis, gezondheid,  reisgidsen, tuinieren, religie, cultuur, kunst, sport,...  maar je kan hier ook een zeer ruim aanbod vinden van de beste literatuur in verschillende genres fictie en nonfictie, daarnaast ook leuke en interessante kinderboeken en een zeer gevarieerd aanbod van de beste strips.

Maar jij bent misschien eerder geïnteresseerd in een abonnement op een kwaliteitskrant die garant staat voor het brengen van het dagdagelijkse nieuws? Ook dat kun je hier vinden!

Daarnaast kun je hier op zoek gaan in een gevariëerd aanbod van de beste tijdschriften over zeer uiteenlopende onderwerpen.

 

De redactie van De Morgen wil u dagelijks voedsel voor uw geest serveren. U verrassen, raken, prikkelen en doen nadenken. Met nieuws op kwaliteitsniveau en een kompas in cultuur en leven.
Eci.be verkoopt als online boekwinkel al meer dan veertig jaar boeken. Tevens vind je er de nieuwste cd's, dvd's en games.
Krijg een smartphone, tablet of laptop bij een abonnement op Het Laatste NieuwsLees Het Laatste Nieuws elke dag op papier en digitaal waar en wanneer u maar wil via uw pc, laptop, tablet en smartphone. Het Laatste Nieuws brengt u nieuws heet van de naald en is met 1 miljoen lezers de grootste krant van het land.
Door de wol geverfde journalisten maken week na week van Humo een blad met zo’n sterke inhoud dat u het niet naast u neer kunt leggen. Spraakmakende coverstory’s, diep in en achter de actualiteit. Onthullende interviews en dossiers met een aparte kijk op onderwerpen die er echt toe doen. Eerder dan het nieuws achterna te hollen, gaat Humo er zélf naar op zoek — ook als het goed nieuws is. Daar bovenop sprankelende stukken over sport, film, pop en jongerencultuur, de snedigste columns, eigenzinnige boeken-, concert-, festival- en cd-besprekingen, leuke wedstrijden en humor, véél humor.
Wij willen inspiratie bieden in het enorme aanbod van de meest uiteenlopende uitgevers en labels. U vindt boeken, ebooks, strips, CD/LP, DVD & Blu-Ray en nog veel meer aan scherpe prijzen. Bij aankoop van meer dan 30 EUR sturen wij bovendien uw pakketje gratis op naar België & Nederland. Als trouwe koper kan u ook Proxis Punten verdienen en zo genieten van éxtra korting.
Op Abonnementen.be kan men zich abonneren op meer dan 30 kwalitatieve titels (weekbladen, maandbladen, nieuwsbrieven,…). De aanbiedingen op de site zijn enkel geldig voor nieuwe klanten die in België hun abonnement willen ontvangen.

Ontvang TROSKOMPAS een halfjaar voor maar € 10,- en krijg de Wehkamp.nl cadeaubon t.w.v. € 10,- GRATIS.

 TROSKOMPAS wordt uitgegeven door HMC te Hilversum. Het 1e nummer verscheen op 1 oktober 1966, 2 jaar na de oprichting van de TROS. Het kleine formaat was geïnspireerd op het Amerikaanse TV Guide. In de volgende decennia werd TROSKOMPAS steeds een stukje groter maar bleef het de kleinste gids van Nederland. De gids bevat naast informatie over radio- en televisie-uitzendingen achtergronden bij die uitzendingen en enkele terugkerende rubrieken.

 

 

VOORDELEN BOEKEN ONLINE  verkoopt voornamelijk boeken met lichte beschadigingen en RAMSJ-boeken vanuit een gigantisch assortiment. De inhoud is ten alle tijde zo goed als nieuw, eventuele misdrukken of andere fouten in de inhoud worden niet in het assortiment opgenomen, er mag niets ontbreken aan het leesplezier. Alle boeken zijn nog nooit eerder gelezen, het gaat hier dus absoluut niet om tweedehands boeken.

 

 

De webshop van F&L verkoopt magazines, abonnementen op deze magazines en speciale uitgaven. Het gaat in totaal om 17 merken met elk hun eigen doelgroep. Deze Nederlandstalige magazines begeven zich in verschillende niches, zoals computers, koken, auto's, health, photoshop en webdesign.
F&L is al de grootste kookuitgever van Nederland en de enige met groeicijfers hierin. F&L heeft de ambitie om dit ook te worden in de andere segmenten en het grootste aanwaskanaal moet hierbij de webshop worden en blijven.
Je kan bij F&L betalen met iDeal, MisterCash of met een factuur/acceptgiro. De levering geschiedt bij een losse bestelling binnen 3 werkdagen en bij een abonnement is dit afhankelijk van de uitlevering van de volgende uitgave.

De mooiste magazines en specials 
COSMOX is een prijswinnnende no nonsense webwinkel die zich primair richt op boeken, films en muziek en daarbij een goede service biedt. Denk hierbij aan vandaag besteld, morgen in huis, achteraf betalen, gratis retourneren en altijd gratis verzending.
Het assortiment bevat meer dan 300.000 producten met naast boeken en DVD’s ook CD’s en games.
COSMOX is trots op het feit dat zij in 2012 een Becommerce award won in de categorie multimedia. Daarnaast won Cosmox in 2013 in Nederland nog een Thuiswinkel Award bij de publieksjury voor beste webwinkel in de categorie boeken, films, games en muziek.
Sinds 3 februari 2014 is COSMOX overgenomen en is Novamedia (in Nederland bekend van formats als de Postcodeloterij) de nieuwe eigenaar geworden.
 
De redactie van DE MORGEN wil u dagelijks voedsel voor uw geest serveren. U verrassen, raken, prikkelen en doen nadenken. Met nieuws op kwaliteitsniveau en een kompas in cultuur en leven. Neem nu een abonnement op DE MORGEN en krijg een fiets naar keuze er bovenop.
Kies de formule op het ritme van uw leven: Weekend + Digitaal of Elke dag + Digitaal. En de fiets die past bij uw leven: een stadsfiets, plooifiets, mountainbike of fixed gear. Ontdek nu dit tijdelijk aanbod!
 
ECI heeft meer dan 300.000 artikelen in haar assortiment waarvoor kwalitatieve feeds worden aangeboden die bijdragen aan een goede conversie en worden beloond via concurrerende staffel commissies.

ECI verkoopt als multimediabedrijf al meer dan veertig jaar boeken, cd's, dvd's en games in Vlaanderen. In 2009 heeft ECI het roer omgegooid naar een "open" multimediashop waar iedereen terecht kan, met of zonder lidmaatschap. ECI werd met de webwinkel beloond bij de Becommerce Awards met een prijs in 2010 en 2011 als beste webwinkel in de categorie Multimedia. Klanten kunnen bij ECI genieten van een ruim assortiment met meer dan 300.000 artikelen, interessante prijsacties en tot 25% korting op nieuwe toptitels. Leden van ECI krijgen hier bovenop steeds extra ledenkorting op alle artikelen in voorraad bij ECI, tot 25% korting op de nieuwste titels en exclusieve acties en cadeaus. Sinds 3 februari 2014 is ECI overgenomen en is Novamedia (in Nederland bekend van formats als de Postcodeloterij) de nieuwe eigenaar geworden.
 
Lees HET LAATSTE NIEUWS elke dag op papier en digitaal waar en wanneer u maar wil via uw pc, laptop, tablet en smartphone. HET LAATSTE NIEUWS brengt u nieuws heet van de naald en is met 1 miljoen lezers de grootste krant van het land. Profiteer van het tijdelijke aanbod: lees HET LAATSTE NIEUWS voor maar 1 euro per dag en krijg een fiets bij uw abonnement.  
PROXIS AZURE heeft een oneindig aanbod Nederlandstalige boeken in alle genres én aan de beste prijzen! De leveringstermijn bedraagt 1 tot 10 werkdagen en de verzending gebeurt naar alle hoeken van de wereld. Er kan betaald worden met credit card, PayPal, Bancontact en in België onder rembours.

Naast Nederlandstalige boeken heeft PROXIS AZURE ook een grote hoeveelheid Engelstalige maar ook Duitstalige, Franstalige, Spaanstalige en Italiaanstalige toptitels in het assortiment. Verder kunt u er ook terecht voor grootletterboeken, Printing on Demand, dvd’s, games, cd’s en allerhande accessoires.
Led Stylus leeslamp & Leesaccessoires 
Roularta Media Group biedt haar producten ook online aan via ABONNEMENTEN!

Op ABONNEMENTEN kan men zich abonneren op meer dan 30 kwalitatieve titels (weekbladen, maandbladen, nieuwsbrieven,…). De aanbiedingen op de site zijn enkel geldig voor nieuwe klanten die in België hun abonnement willen ontvangen.

Service ABONNEMENTEN:

- Abonnementen in eigen beheer
- Klant krijgt direct bevestiging van abonneenummer en startdatum abonnement
- Klant kan zijn abonnement zelf online beheren
- Veel veilige betalingsmogelijkheden
- Abonnement gaat per direct van kracht
 
Op AKO heeft de klant keuze uit meer dan 180.000 boeken en eBooks. AKO verzendt meer dan 100.000 boeken binnen een werkdag. Hiermee is AKO sneller dan de meeste grote concurrenten. In Nederland worden de boeken ook nog eens gratis thuisbezorgd bij een bestelling van minimaal € 10,-. Naast Nederlandse boeken verkoopt AKO ook Engelse boeken en eBooks. Onze klanten kunnen hun bestelling thuis ontvangen, op een afwijkend adres of laten afleveren in één van onze winkels.

AKO biedt haar productfeed aan en heeft ook een selectie banners en tekstlinks.
Voor leuke ideëen en acties staat AKO altijd open.

AKO converteert goed en bereikt veel nieuwe en herhalende klanten. Goedlopende producten zijn Nederlandstalige literatuur, en dan vooral het populaire segement.

De verkoop is constant, maar de producten soms seizoensafhankelijk. Denk aan agenda's tijdens de jaarwisseling, studieboeken tijdens de zomervakantie en typische cadeauboeken tijdens de feestdagen. AKO heeft naast de site een wekelijkse nieuwsbrief, een Twitter- en Facebookkanaal en een eigen App.
 3 voor 2: Romantiek
BOEKEN verkoopt uitsluitend boeken. Uitsluitend boeken! Meer dan 90.000 gewone boeken uit voorraad en 20.000 direct te downloaden e-Books. BOEKEN promoot bestsellers en toptitels extra. Daarom geldt voor deze boeken: voor 20:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Vanaf 2010 richt BOEKEN zich op een aantal nichemarkten: spirituele boeken, kinderboeken, reisgidsen, kookboeken, geschiedenisboeken, ouderschapsboeken, kunstboeken en literatuur. Al deze niches zijn in 2012 gepromoveerd tot gespecialiseerde afdelingen van BOEKEN. Zo combineert BOEKEN een focus op niches met een breed productspectrum om elke doelgroep perfect te bedienen. Dagelijks worden de bestanden geüpdate. Daardoor biedt BOEKEN altijd het meest actuele aanbod. Met souplesse en gevoel voor de markt inspireert BOEKEN haar doelgroepen, zodat klanten altijd het boek vinden dat bij hun past.  
BOEKENWERELD is de boekenwebshop van VBK. VBK is de grootste uitgeverij van algemene boeken in Nederland en verkoopt met BOEKENWERELD alle beschikbare boeken, van alle uitgeverijen in Nederland en Belgie. Zo'n 150.000 boeken zijn bestelbaar via BOEKENWERELD Boeken bestellen bij boekenwereld 
EBOOK bestaat sinds 2000 en is de grootste gespecialiseerde ebookwinkel van Nederland. EBOOK spant zich in om zoveel mogelijk Nederlandstalige eBooks van alle uitgeverijen en alle auteurs beschikbaar maken. Ze zijn voortdurend bezig het Nederlandstalige aanbod te vergroten. eBook.nl - de grootste eBook winkel van Nederland 
Boeken algemeen

INTERESSANTE ARTIKELEN OVER BOEKEN, KRANTEN EN TIJDSCHRIFTEN