Internetwinkelen.info
INTERNETWINKELEN » AVONTURENREIS

Via onze webpagina AVONTURENREIS hebben wij ons gespecialiseerd in het verzamelen van touroperators die zich specialiseren in het aanbieden van avontuurlijke, actieve, exotische, spannende, bijzondere reizen voor zowel singles als voor groepen.

Je kan op AVONTURENREIS op zoek gaan naar een ruim aanbod van zowel groepsreizen, individuele reizen, familiereizen, fietsreizen, wandelreizen, verre reizen, avonturenreizen, actieve reizen, boerderijvakanties, watersportvakanties, cultuurreizen, natuurreizen, rondreizen, speciale skireizen, speciale snowboardreizen, autorondreizen, fly & drives, groepsreizen, camper reizen en nog veel meer. Via onze site kun je reizen boeken in Europa, Amerika, Azië, Australië en Oceanië, kortom over gans de wereld. Eenvoudig gezegd: van Alaska tot Zuid-Afrika en alle landen en streken die zich daartussen bevinden!

Ga eens een kijkje nemen bij onze aanbieders van avonturenreizen. Onze partners behoren tot de grootste aanbieders van avontuurlijke reizen, zowel groepsreizen als individuele reizen. Bij de individuele reizen is er tevens een specifiek aanbod van familiereizen. En binnen de groepsreizen kun je veel specifieke singlereizen terugvinden.  Zij bieden het mooiste aanbod van honderden prachtige reizen aan door vele landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Je kan dus bij hen een zeer specifiek reisaanbod vinden voor jou als zeer avontuurlijke reiziger. Onze reisaanbieders gaan er prat op dat je via hen een  manier van reizen zult ontdekken waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze kunt ontdekken. Een wereldwijd aanbod van Argentinië tot Zuid-Afrika! Een must om even langs te gaan wanneer je op zoek bent naar een avonturenreis!

 

Reizen Zuid-Afrika333Travel.nl is de individuele verre reizen specialist en biedt reizen op maat, rondreizen en strandvakanties reizen aan naar 17 landen.
AV-Tours.nl is met ruim 22 jaar ervaring een begrip in de safariwereld. AVtours.nl staat bekend om de kleinschalige en goed georganiseerde safarireizen. Van op maat gemaakte privé reizen tot aan gezellige groepsreizen. Voor de groepsreizen garandeert AV-Tours.nl een maximum van 8 personen per safarivoertuig. Voor de individuele rondreizen is alles zelf in te vullen, uiteraard met goede begeleiding en gepast en deskundig advies.
Boerenbed.nlHet Betere BoerenBed biedt verblijfsrecreatie aan gezinnen met kinderen die bewust zoeken naar kwaliteit en kleinschaligheid. In een 'kant en klare' comfortabele accommodatie waarbij beleving en ervaring voorop staan. Bewust vakantie vieren in het natuurlijke ritme van het buitenleven, op een (kleinschalig) agrarisch bedrijf waar de boer/boerin een gedreven en betrokken rol spelen bij het wel en wee van het landelijk gebied.
Djoser groepsrondreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Djoser combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) met veel individuele vrijheid.
Reisorganisatie HouseofBritain.nl is dé one-stop-shop voor reizen naar Engeland, Schotland en Wales. Op HouseofBritain.nl kunnen klanten hun gehele reis online boeken; van complete autorondreizen tot een stedentrip Londen, van gezellige inns tot een ferry-overtocht, van een retourtje Eurotunnel tot vakantieparken.
Travel SmartTravelSmart.nl helpt u de landen te ontdekken waar u tenminste eens in uw leven geweest moet zijn. Selecteren alvast betaalbare routes om de highlights te ontdekken. Want die wilt u tóch zien. En waarom zelf alles uitzoeken als u de basis heeft van ervaren reizigers die u voor gingen? Betaalbaar, omdat we slimme keuzes maken. Kies vervolgens alleen de activiteiten die u leuk vindt. Zo geeft u zelf een persoonlijke twist aan uw reis. TravelSmart.nl regelt het, zo slim mogelijk.
Gratis informatiedagenActivityInternational.nl is al ruim 25 jaar één van de grootste en meest betrouwbare aanbieders op het gebied van Werken en Reizen in het buitenland. Of je nu als backpacker geld wilt verdienen in Australië of Nieuw-Zeeland, als vrijwilliger aan de slag gaat in een ontwikkelingsland, het je droom is om apen te verzorgen in Afrika of au pair wilt worden in de USA, alles is mogelijk. En ActivityInternational.nl zorgt voor een uitstekende voorbereiding en een goede begeleiding.

 

Ga eens een kijkje nemen bijvoorbeeld op de site van AKTIVA TOURS . Zij behoren tot de grootste aanbieders van fiets- en wandelreizen, zowel groepsreizen als individuele reizen. Bij de individuele reizen is er tevens een specifiek aanbod van familiereizen. En binnen de groepsreizen kun je veel specifieke singlereizen terugvinden.  Je kan hier uw keuze maken uit minimaal 150 verschillende reizen!

 

Bij KONING AAP is "reizen de wereld, de anderen én jezelf ontmoeten én geeft de wereld aanschouwen, ervaren, proeven en doorgronden diepgang en een glimlach aan je leven". Zij bieden het mooiste aanbod van meer dan 150 prachtige reizen aan door meer dan tachtig landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Zij beschikken ook over speciaal georganiseerde themareizen, soms zelfs rondom speciale festivals. 

 

Of wil je graag eens logeren met het ganse gezin in een luxe safaritent bij de boer? Dat kan! FARM CAMPS is het alternatief voor grootschalige bungalow en stacaravan parken en campings waar men zijn eigen tent, caravan of camper moet meebrengen en bieden dus kindvriendelijke, natuurlijke familiecampings aan op werkende boerderijen in luxe safaritenten! Je kan hier met het ganse gezin genieten van kleinschalige, intieme boerderijen met veel rust en ruimte. Jouw kinderen kunnen spelenderwijs het boerenleven verkennen, boerderijdieren verzorgen en lekker buitenspelen: hutten bouwen, vissen, skelteren, klimmen en klauteren op tractor banden, slingeren in de hooi en bij warm weer lekker spetteren onder de sproeiers! Zo kun jij ook het stadsleven ontsnappen om lekker samen te genieten van het platteland en het leven op een boerderij! Wees maar zeker:  een boerderijvakantie is een indrukwekkende, leerzame belevenis voor kinderen! Deze vakantieboerderijen bieden heel veel afwisseling! Ieder boerenbedrijf is anders, maar bieden allemaal  enorm veel comfort en een grote gastvrijheid!

 

Maar wanneer je de dromen van je kinderen werkelijkheid wilt laten worden kun je ook eens een kijkje gaan nemen bij SPROOKJESCAMPING. Zij bieden luxe 5 sterren campings met ruime kampeervelden, chalets, toercaravans en ingerichte tenten aan met in het midden speeltuintjes voor de kinderen. Dagelijks bieden zij een compleet animatieprogramma aan dat uniek is in zijn soort. De meeste campings beschikken over  een subtropische waterspeelparadijs en een buitenwater speeltuin.


 

En dan kun je ook nog een kijkje gaan nemen bij GROOVE-X Tijdens de winter organiseren zij exclusieve ski- en snowboardreizen tijdens de kerstvakantie, krokusvakantie en paasvakantie en tijdens de lesvrije week van de universiteiten en hogescholen.Tijdens de zomervakantie organiseren zij rondreizen met de het openbaar verboer zoals trein, bus, ferry en vliegtuig) door een deel van Europa en buiten Europa. Bij de bestemmingen horen in Europa: Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Kroatië, Slovenië, Montenegro, Albanië, Macedonië, Servië, Bosnië en Herzegovina, Spanje en Portugal. Buiten Europa trekken we door Brazilië, Thailand en Turkije. Tijdens deze reizen hebben de jongeren een grote vrijheid om zelf op ontdekking te gaan. Op elke reis wordt een mix aangeboden van culturele steden, prachtige natuur en stranden en toffe feestlocaties waardoor deze reizen erg intensief en leerrijk

 

Maar misschien gaat uw voorkeur eerder uit naar een reis naar EGYPTE? Ook dat kan natuurlijk! Via deze gespecialiseerde site kun je kiezen uit een enorm breed en daarenboven zeer  scherp geprijsde aanbod bestaat uit strandvakanties, rondreizen, duikreizen, vliegtickets en stedentrips. Er is keuze uit naar in totaal 9 topbestemmingen in Egypte.nl: Sharm el Sheikh, Hurghada, Cairo, Luxor, Aswan, El Gouna, Dahab, Marsa Alam en El Quseir.

 

Ga echter ook zeker eens snuffelen op de website van RISKJA. Via deze site kun je een zeer specifiek reisaanbod vinden voor de zeer avontuurlijke reiziger. Hun uitgangsvisie is een reisorganisatie te zijn van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de reiziger die op zoek is naar een waar avontuur. Zij gaan er prat op dat je via hen een  manier van reizen zult ontdekken waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt.
Een wereldwijd aanbod van Argentinië tot Zuid-Afrika! een must om even langs te gaan wanneer je op zoek bent naar een avonturenreis!

Er kan onder andere gekozen worden voor autorondreizen, fly en drives, groepsreizen, camperreizen enzomeer.

INTERESSANTE ARTIKELEN OVER AVONTURENREIS