Internetwinkelen.info
INTERNETWINKELEN » AUTOHUUR

Zowel op internet als in onze lage landen is er een groot aanbod op het gebied van auto’s huren. Een auto huren is uiteraard afhankelijk van wat je plannen zijn: wil je een auto huren om mee op reis te gaan, dan is een autoverhuurbedrijf gespecialiseerd in langdurige verhuur de beste optie. Maar het kan natuurlijk ook dat je op zoek bent naar een auto voor een dagje, voor een paar uur omdat je zelf geen auto bezit. Dan kun je uiteraard beter op zoek gaan naar een verhuurbedrijf die zich hier in heeft gespecialiseerd.  Het is natuurlijk zo dat de meeste autoverhuurbedrijven beide opties hebben. Vele mensen huren een auto als ze niet met het openbaar vervoer kunnen reizen of wanneer ze er een dagje op uit willen trekken. Tegenwoordig is het ook erg normaal dat, wanneer je op vakantie gaat met een huurauto gaat of ter plaatse een auto huurt. Hou er rekening mee dat de meeste autoverhuurbedrijven een borg vragen die je pas terug krijgt wanneer je de auto onbeschadigd terug inlevert. Bekijk ok voor dat je huurt of het verhuurbedrijf wel open is op zondag of feestdagen of buiten de kantooruren.  En bekijk zeker of het niet voordeliger is om uw auto een dagje eerder te huren of een dagje later terug te brengen omdat je dan net buiten het weekend tarief valt. Wanneer je een auto huurt om in het buitenland te toeren kan het zijn dat je extra belastingen en verzekeringen dient te betalen. Bekijk ook al even of deze zaken al dan niet in het huurbedrag inbegrepen zijn, want het extra afsluiten van een verzekering kan een hoge kost zijn. Hou er ook rekening mee dat de meeste autoverhuurbedrijven extra kosten aanrekenen voor jongeren of voor mensen die nog maar pas in het bezit zijn van een rijbewijs. Je wilt op vakantie en ter plaatse een auto hebben? Dat kan: wereldwijd kun je auto's huren aan erg voordelige prijs. Of je nu op vakantie bent in Italië, Zwitserland, Frankrijk of Spanje : er staat altijd een auto voor u klaar! Maar ook wanneer je op vakantie wil gaan naar het Verenigd Koninkrijk, Canada, USA of zelfs Zuid-Afrika : je kan overal wel een auto huren! Ja, zelfs wanneer je gewoon in Nederland of België op vakantie gaat is het mogelijk om een auto te huren!

Je merkt het: uiteraard kun je niet alleen een auto huren voor uw vakantiereizen, maar ook voor uw werk gerelateerde reizen! Ga zeker een kijkje nemen op ons onderstaande aanbod!

 

Met bijna 2.000 autoverhuur locaties wereldwijd biedt Alamo u een netwerk van autohuur locaties op populaire reisbestemmingen als de Verenigde Staten, Canada, Spanje en Frankrijk. Alamo biedt u een huurauto tegen een scherp tarief, met een optimale service en huurauto’s in diverse categorieën. Zoekt u een SUV voor uw rondreis door Canada, een Minivan in Amerika, een personenauto voor uw verblijf op Curaçao of Aruba of een cabrio voor uw vakantie in Portugal? Op Alamo.nl vindt u goedkope autohuur tarieven inclusief verzekeringen.
CarDelMar is een jonge speler op de Nederlandse reisbureaumarkt en biedt wereldwijd huurauto’s aan in 60 landen en op meer dan 5.000 verhuurkantoren.
Rentalcars.com is de grootste online verhuurservice van de wereld, werkend met autoverhuurbedrijven in 169 landen en 40 verschillende talen. Door samenwerkingen met de grootste verhuurbedrijven, biedt Rentalcars fantastische prijzen op alle autosoorten, inclusief luxe auto's, personenbusjes, minivans en automaten. Rentalcars helpt klanten met het vinden van de beste prijzen, whenever you want - whenever you go.
Transtur Group bestaat uit drie verschillende verhuur bedrijven. Dit zijn: Cubacar, Havanautos en Rex, samen goed voor een wagenpark van over de 4000 auto's in alle categoriën: Economy, medium, premium, sport, luxe en mini-vans. De locaties van de Transtur kantoren zijn strategisch verspreid over het hele eiland.
WorldWideCampers.com werkt met een groot aantal camperverhuurders samen in Australië, Amerika, Canada, Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerika, Zuidelijk Afrika en Europa. Hierdoor wordt er altijd een passende camperhuur offerte samengesteld. HolidayCampers.com maakt geen gebruik van reserveringskosen, alle beschikbare camperhuur opties worden overzichtelijk weergegeven en de voorwaarden van de camperverhuurders worden duidelijk getoond.
BookingMonkey.com wil meer mensen helpen met het vinden van een huurauto die het beste past bij hun behoeftes en dit met concurrende prijzen, kortingscodes gericht op doelgroepen, seizoenen en populaire bestemmingen.
Wilt u goedkoop een auto huren, dan bent u bij HolidayCars.com aan het goede adres! Waar ter wereld u ook heen gaat, of het nou in Bonaire, Curaçao of Bali is, u vindt altijd de geschikte huurauto voor de beste prijs.
http://ant.conversive.nl/show/?c_id=1072&n_id=40&l_id=0&a_id=27887&aff_id={affiliateID}&aff_x={trackingData}&pu=Duizenden keren per maand hebben consumenten en kleine ondernemers behoefte aan een busje voor verhuizing, uitjes of vervoer van goederen.
Gogido.nl zet de prijzen van taxibedrijven op een rij zodat klanten eenvoudig kunnen vergelijken. Een klant kiest zelf bij welk bedrijf hij een rit boekt op basis van prijs en kwaliteit.
Drive the Passion biedt de meest exclusieve en leukste 30 minuten durende ''drive experience'' van Nederland. Kruip achter het stuur van de Audi R8 of Maserati GranTurismo en beleef het hoogtepunt van de week. Ideaal om als cadeau te geven of om zelf te gebruiken. Reserveren gaat snel en voor een voordelige prijs via de digitale agenda van Drive the Passion. Drive the Passion vraagt geen weekendtoeslagen, borgbetalingen, benzinekosten of andere extra kosten. Stap in en ervaar het plezier van luidruchtige supercars.
Leaveyourluggage.com biedt een dienst aan waarbij reizigers stressloos van hun reis kunnen genieten op de dag van aankomst en vertrek. Leaveyourluggage.com vervoert namelijk de bagage van A naar B zodat dat de reiziger niet zelf hoeft te zeulen. Leaveyourluggage.com is voor alle reizigers in Nederland. Leaveyourluggage.com haalt de bagage op en houdt deze in beheer tot de reiziger gaat inchecken voor haar vlucht of reis. Leaveyourluggage.com staat voor gemak, comfort en efficiëntie in reizen. Draag nooit meer zelf je bagage, want dat doet Leaveyourluggage.com!

INTERESSANTE ARTIKELEN OVER AUTOHUUR